Evenimentul a avut loc la Los Angeles Theater, în Los Angeles, sâmbătă seara, iar la el a luat parte spuma vedetelor. Au fost prezenți printre alții, Jennifer Aniston, Steven Spielberg, Kate Hudson, Cameron Diaz, Julia Roberts și Liv Tyler.

https://www.libertateapentrufemei.ro/articol/cameron-diaz-devenit-mama-pentru-prima-data-la-47-de-ani-anuntul-facut-de-actrita-220952SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Nu e neobișnuit ca vedetele să procedeze astfel, de teama paparazzilor. Invitații ar fi aflat abia odată ajunși la gală că e vorba despre o nuntă și nu despre o petrecere tipică de logodnă.

Fiecare dintre ei are doi copii din căsătoria anterioară

Gwyneth a mai fost căsătorită timp de 13 ani cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, cu care are doi copii, în timp ce Brad a fost însurat cu Suzanne Bukinik, cu care are de asemeni doi copii.

Actrița din ”Shakespeare in love” a anunțat logodna cu producătorul TV în ianuarie, anul acesta, când a declarat că a hotărât să dea o nouă șansă mariajului. În vârstă de 45 de ani, Gwyneth spunea într-un interviu acordat la începutul anului:  ”Ne simțim foarte norocoși că ne-am întâlnit în acest moment al vieților noastre, când succesele și eșecurile noastre pot servi drept fundație pentru o relație fericită”.

”Personal, la mijlocul vieții, am decis să accept cât de complexă poate fi iubirea”, a declarat actrița. ”Am decis să dau o nouă șansă”, a mai spus ea, menționând că l-a găsit pe bărbatul cu care îi e menit să fie. Tot atunci anunța că cei doi copii ai ei l-au cunoscut pe Brad și între ei e o relație bună.

Cei doi s-au întâlnit pe platoul de filmare al serialului ”Glee”, produs de Falchuk, la scurtă vreme după ce Gwyneth Paltrow și Chris Martin și-au anunțat despărțirea.

Citește și: