Pur și simplu, spune ea, nu-și mai amintește ce-i lega. Întrebată într-un interviu dacă-și amintește cum era să fie îndrăgostită de Chris Martin, cu care are doi copii (Apple, de 14 ani, și Moses, de 12), actrița a dat un răspuns surprinzător: ”Nu, deloc… Nici nu-mi pot imagina asta”.

De când s-au despărțit, Gwyneth s-a logodit cu Brad Falchuk (presa scriind că cei doi chiar s-au căsătorit deja în secret), în timp ce fostul ei soț s-a întâlnit cu Jennifer Lawrence, iar în prezent este într-o relație cu Dakota Johnson.

Despre relația cu fostul soț, în prezent, Gwyneth Paltrow spune că, din fericire, este un părinte foarte prezent în viața copiilor lui. ”Își iubește copiii foarte mult și aceștia chiar sunt prioritatea sa”. În plus, cei doi au norocul să împărtășească aceleași valori când vine vorba despre creșterea copiilor.

 ”Cred că Chris și cu mine suntem norocoși, pentru că suntem de acord în ceea ce privește creșterea copiilor. Avem principii și valori similare”, a declarat actrița în vârstă de 45 de ani.

Cu Ben Affleck a fost pentru a se vindeca

Vedeta din ”Shakespeare in love” a fost întrebată și legat de relația ei de trei ani cu actorul Ben Affleck, terminată în 2000. Paltrow a recunoscut candid că există persoane în viață care ne sunt sortite pentru a vindeca ceva, o traumă din trecut. Nu a vrut însă să intre în amănunte.

Vezi și Brad Pitt a amenințat cu moartea un producător celebru, care i-a făcut avansuri lui Gwyneth Paltrow

Citește și: