Despre relația lor se poate spune nu doar că e civilizată, ci una model. Cei doi merg inclusiv în vacanțe împreună, cu copiii și actualii lor patreneri, ceea ce nu e deloc puțin.

Iar cum în weekend Chris Martin a împlinit 42 de ani, fosta lui soție, cu 4 ani mai vârstnică, a ținut să puncteze momentul. A postat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare ea și fostul soț, în vremea când încă erau căsătoriți, stând sub numărul unei case, deloc întâmplător chiar 42, vârsta împlinită de artist.

 

View this post on Instagram

 

Happy Birthday CAJM. This is a special one. We love you so much. #42

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

”Asta e specială”, scrie actrița lângă fotografie. ”La mulți ani! Te iubim foarte mult!”, își încheie ea postarea, folosind și hashtagul #42.

Nu doar că i-a transmis un mesaj de ziua lui, dar chiar a fost invitată și a luat parte la petrecerea dată de fostul soț.

Despre petrecere, sursele spun că a fost una deloc pretențioasă, cu taco servit dintr-un cărucior și o trupă de mariachi.

Atmosfera a fost relaxată, iar petrecerea a avut loc chiar în curtea artistului, după-amiaza.

Mesaj și pentru actualul soț

Cu o zi înainte, Gwyneth Paltrow îl sărbătorise pe actualul ei soț, cu care s-a căsătorit în toamna anului trecut. Și de această dată a punctat momentul inclusiv online, cu un mesaj către partenerul său de viață: ”E ziua ta, dar simt că, în realitate, tu ești cadoul. (…)

Tu ești stânca mea, adevăratul meu nord, persoana cu care îmi place să mănânc și să călătoresc. Tu ești un prieten adevărat. Tu dorești doar ceea ce e cel mai bine. Întotdeauna mă ajuți să văd ceea ce nu pot. Sunt atât de fericită că te-ai născut! Brad Falchuk, te iubesc foarte mult!”.

Gwyneth Paltrow declara, după divorțul de Chris Martin, că nu se mai vede vreodată măritată. Iată că alături de Brad Falchuk a decis să mai acorde mariajului o șansă.

Vezi și Gwyneth Paltrow a mers în luna de miere cu fostul soț și cu actualul

Citește și: