A făcut-o însă actrița Gwyneth Paltrow, căsătorită în toamnă cu Brad Falchuk. Cum de a fost acesta de acord ca în luna lor de miere, care ar fi trebuit să fie o sumă de momente petrecute în intimitate, să vină și fostul soț, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, rămâne o enigmă.

Cert e că așa au stat lucrurile. Nu doar Chris Matrin, cu care Gwyneth Paltrow a fost căsătorită timp de 13 ani, până în 2016, a venit în luna de miere a actriței, în Maldive, ci și copiii pe care aceștia îi au împreună: Apple, de 14 ani, și Moses, de 12 ani.

O lună de miere foarte modernă

Practic, luna lor de miere s-a transformat într-o reuniune de familie în toată regula.

Însăși actrița a admis într-o emisiune televizată că a fost ”o lună de miere foarte modernă”.

”Ne-am plănuit luna de miere în Maldive, dar în final am avut o mare lună de miere în familie, de Crăciun”, a spus ea.

”Soțul meu și copiii lui, copiii mei, fostul meu soț, cei mai buni prieteni de familie, toți au venit. A fost o lună de miere foarte modernă”, a declarat vedeta din ”Shakespeare in love”.

Totuși, Gwyneth Paltrow s-a abținut să spună dacă a fost prezentă și actuala parteneră a fostului ei soț, actrița Dakota Johnson, cunoscută din seria ”Fifty shades”.

Nu doar că s-au întâlnit cu toții, dar chiar s-au simțit foarte bine, a mai spus actrița.

În cele din urmă a recunoscut că a procedat așa pentru ca fata și băiatul său să nu sufere, pentru că era clar că își doreau să fie cu ambii părinți.

Și sărbătoarea de Halloween a fost similară, pe lângă copii, Paltrow și Martin fiind prezentă și iubita în vârstă de 29 de ani a acestuia.

Recent, Paltrow declara că nu știe să fie mamă vitregă. Actualul ei soț are doi copii adolescenți cu fosta soție, pe Brody și Isabella.

Citește și: