Actrița s-a despărțit de Chris Martin în 2014, după 13 ani de căsătorie. Divorțul a fost finalizat doi ani mai târziu.

”Ne simțim foarte norocoși că ne-am întâlnit în acest moment al vieților noastre, când succesele și eșecurile noastre pot servi drept fundație pentru o relație fericită”, au declarat cei doi luni.

Gwyneth Paltrow logodnic

”Personal, la mijlocul vieții, am decis să accept cât de complexă poate fi iubirea”, a declarat actrița. ”Am decis să dau o nouă șansă”, a mai spus ea, menționând că l-a găsit pe bărbatul cu care îi e menit să fie.

Gwyneth Paltrow, care a câştigat un Oscar pentru rolul din ”Shakespeare in Love”, în 1998, a mai spus că Brad și-a găsit locul uăor în familie și că cei doi copii ai ei îl plac.

”Mi-a luat o vreme să realizez că divorțul nu e un eșec”

Actrița a mai mărturisit că e singura din familia ei care a divorțat și că în trecut considera că acesta e un eșec. I-a luat o vreme să realizeze că divorțul nu e un eșec. De altfel, și cel care îi va deveni soț a trecut printr-un mariaj, el având și doi copii cu fosta soție, Suzanne Bukinik.

Cei doi s-au întâlnit pe platoul de filmare al serialului ”Glee”, produs de Falchuk, la scurtă vreme după ce Gwyneth Paltrow și soțul ei și-au anunțat despărțirea.

Actrița a mai spus că ea și fostul soț s-au despărțit cu un an înainte de a face anunțul, că și-au dat timp să-și analizeze sentimentele. ”Nu a fost ușor pentru mine în anumite momente și cu siguranță nu a fost simplu nici pentru el. Însă când am spus că vom pune copiii pe primul loc așa a fost”, a mai declarat Paltrow.

Foto: Instagram

Vezi și Britney Spears se mărită a treia oară. Iubitul ei este cu 13 ani mai tânăr. Iată cum arată

Citește și: