Gwen Stefani  este una dintre cele mai talentate artiste și rămâne una dintre cele mai frumoase. Artista ajunsă la 50 de ani și-a păstrat silueta din tinerețe, însă se pare că nu prea acceptă faptul că îmbătrânește. Fosta solistă a trupei „No Doubt” a exagerat în ultima vreme cu operațiile estetice, iar fanii sunt scandalizați, fiind de părere că și-a distrus chipul angelic.

Superba cântăreață și-a făcut apariția la premiile Grammy, ce au avut loc duminică seara,  la Los Angeles, la brațul iubitului ei, cântărețul de muzică country Blake Shelton, însă aceasta i-a uimit pe fani.

Gwen Stefani și-a distrus chipul cu operațiile estetice. A ajuns de nerecunoscutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Nu a apelat la tușul negru și rujul roșu așa cum obișnuia să se machieze, ci a optat pentru un look mai natural, iar fanii au obervat imediat chipul modificat al artistei.  Unii fani sunt de părere că fața artistei nici măcar nu se mai mișcă de la cât botox și acid hialuronic i-a  fost injectat în față, ci este pur și simplu înghețată.

„Ce s-a întâmplat cu fața lui Gwen Stefani”, „Prea multe intervenții cosmetice”, „Ce și-a făcut Gwen Stefani la față. Operațiile estetice au dat greș”, „Gwen Stefani încetează cu operații estetice/ botox pe fața ta frumoasă(cândva). Ai început să arăți artificială ca Madonna”, „Fața lui Gwen Stefani e 99% botox și 1% piele”, „Fața frumoasă a lui Gwen Stefani nu se mai mișcă deloc. Mă întristează așa rău. De ce ai făcut asta, era atât de frumoasă”,  „Fața lui Gwen Stefani e înghețată. Nu-mi place”, „E de nerecunoscut. Rușine”, au reacționat imediat fanii pe Twitter.

Mulți dintre internauți nu înțeleg de ce artista a trecut pragul clinicilor de înfrumusețare, având în vedere că ea era foarte frumoasă  înainte de intervenții.

Gwen nu vorbeşte despre intervenţiile sale, dar acestea sunt evidente: botoxul, injecţiile în buze, peelingul facial şi faţetele dentare i-au modificat structura chipului.

Citește și: