Cântărețul de muzică country, mai tânăr decât Gwen cu 7 ani, i-a urat ”La mulți ani” pe o rețea de socializare, strigându-și în gura mare și-n auzul tuturor iubirea pentru ea: ”La mulți ani, Gwen Stefani! Te iubesc atât de mulți încât pare chiar prostesc… și posibil ilegal în California”.

O iubire ca-n povești

Luna viitoare, Gwen Stefani și Blake Shelton mai au de sărbătorit ceva: vor împlini 4 ani de când formează un cuplu. Cei doi s-au întâlnit pe platoul emisiunii The Voice, în 2014. Șapte luni mai târziu, după ce amândoi au divorțat (Shelton de cântăreața de muzică country Miranda Lambert, iar Stefani de solistul trupei Bush, Gavin Rossdale) au început relația.

”E șocant că a trecut atât”, povestea Stefani în vară, referindu-se la relația pe care o are cu Shelton.

”Parcă e totul în ceață. Mi se pare că s-a întâmplat totul ieri. 4 ani nu înseamnă o veșnicie, dar pare că s-a întâmplat acum”, mai spunea cântăreața, mamă a trei copii, Kingston, de 13 ani, Zuma, de 10 ani, și Apollo, de 5 ani,toți rezultați din mariajul cu Rossdale.

50 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cu altă ocazie, Gwen Stefani scria și ea pe Instagram: ”Nu-mi vine să cred că ești al meu. Sunt atât de norocoasă!”.

Cei doi sunt iar colegi pe platoul emisiunii The Voice, împreună cu Kelly Clarkson și John Legend.

Vezi și Ea are deja trei copii cu fostul soț, dar mai vrea cu disperare unul. O cântăreață celebră recurge la o soluție extremă pentru a avea copil cu actualul iubit

Citește și: