Deși evenimentul a fost unul restrâns, doar cu familia și prietenii foarte apropiați, Gwen s-a simțit ca o regină. Și a arătat ca una!

După ce vestea că s-a căsătorit după 6 ani de relație cu cântărețul de country a ajuns în presă, vedeta a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii de la eveniment. Iar fanii au rămas cu gura căscată când au văzut ținutele impresionante semnate de Vera Wang.

Gwen-si-Blake-la-ferma-lorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”3 iulie 2021, visurile chiar devin realitate!”, a scris ea pe rețeaua de socializare.

Deși s-a căsătorit a doua oară – primul mariaj, cu Gavin Rossdale ținând 13 ani -, cântăreața a îmbrăcat o rochie albă, cu un voal de lungimi impresionante.

Cât despre tort, a fost pur și simplu imens! Cât să ajungă tuturor invitaților, dar și celor trei copii pe care îi are Gwen Stefani.

În imaginile postate de vedetă pe rețelele de socializare se poate vedea că, la un moment dat, Gwen rămâne într-o rochie scurtă, la care asortează cizme în stil cowboy. O ținută cu mult bun gust, chiar dacă nu una tipică. Dar Gwen Stefani nu a fost niciodată vedeta tipică, chiar dacă glamour e cuvântul care să o caracterizeze cel mai bine.

La prima nuntă, cu primul soț, Gwen Stefani a purtat o rochie albă, cu poalele corai, care aminteau de păsările flamingo. În ținută impresionantă nu doar pentru acele timpuri.

Citește și:

Boala cruntă cu care se confruntă văduva lui Dan Spătaru. S-a declanșat la moartea lui

Cele mai recente imagini cu Pink i-au uluit pe fani. Cum a fost surprinsă de paparazzi?