William Hanson a dezvăluit că familia regală a făcut o greșeală imensă pentru că nu a trimis pe nimeni de la palat să vorbească cu tatăl lui Meghan Markle, înainte de nuntă și sa-l instruiască, să-i spună ce trebuie să facă pentru a respecta regulile regale.

Expertul a precizat pentru New York Post că scandalul ce a avut loc înainte de nuntă putea să fie evitat dacă familia fostei actrițe ar fi fost instruită de oamenii de la palat și că de obicei, un astfel de fiasco are loc când membrii familiei regale aleg să-și unească destinul cu oameni obișnuiți.

El a subliniat că Meghan, în vârstă de 36 de ani, trebuie să învețe cum să se comporte de la cumnata, Catherine, Ducesa de la Cambridge, care a fost la rândul ei, tot un om obișnuit, fără sânge nobil.

Citește și: Iată-l pe tânărul care a furat inimile tuturor femeilor, la nunta prințului Harry cu Meghan Markle! Nepotul prințesei Diana arată perfect!

Familia lui Meghan trebuia să fie instruită de oamenii de la palat

„Mi s-a rupt inima pentru Meghan. Una  dintre problemele întâlnite când membrii familiei regale se căsătoresc cu oameni obișnuiți, este că atunci când aleg pe cineva care nu a crescut în acest mediu, nu contează cât de strălucitori și inteligenți ar putea fi ei, pentru că pot fi copleșiți de eveniment și atnci accidentele se pot întâmpla. Familia regală ar fi trebuit să trimită pe cineva să vorbească imediat cu domnul Markle, dar și cu ceilalți membri din familia lui Meghan. Dar asta nu s-a întâmplat, și de aceea s-a iscat acest scandal”, a spus expertul.

„Când Catherine, ducesa de la Cambridge, s-a căsătorit cu prințul William, familia Middleton era mult mai conștientă de poziția lor,  de ceea ce trebuia să facă și ce se aștepta de la ei. Înainte, membrii familiei regale se căsătoreau cu alți membri regali, britanici sau europeni, sau cu aristocrați. Aceștia de cele mai multe ori nu se căsătoreau din dragoste, dar știau ce trebuie să facă și cum să se comporte, ceea ce făcea parte din educația și cultura lor”, a mai adăugat Hanson.

William Hanson susține că familia regală ar trebui să-și mențină standardele mai ridicate. De asemenea, el a precizat că speră că Meghan nu este încăpățânată și va asculta de sfaturile lui Kate și a soțului ei, care are sânge albastru, pentru a se „rafina” și pentru a învăța să se poarte ca o adevărată prințesă.

„Meghan este foarte independentă și puternică, dar sper că nu va fi încăpățânată și va accepta sfaturile ce îi vor fi date. Sper că își va asculta noile rude, pe Harry și pe membrii familiei regale”, a subliniat el.

Citește și: E unul dintre cei mai cunoscuți actori de filme de acțiune, dar cariera l-a distrus. E de nerecunoscut la doar 55 de ani

Trebuia să fie condusă la altar de mama ei

De asemenea, acesta susține că familia regală a făcut o mare greșeală și în privința persoanei pe care au ales-o să ia locul tatălui lui Meghan la nuntă,  să o conducă la altar.

Joi, Meghan a transmis un comunicat în care confirma că tatăl ei, Thomas Markle, nu va participa la nuntă în urma scandalului cu pozele „aranjate” și pentru că avea nevoie să se recupereze după operația pe inimă.

Hanson susține că potrivit etichetei, Meghan trebuia condusă la altar sâmbătă de mama ei, Doria Ragland, ci nu de prințul Charles sau de William. „Trebuia să fie mama ei, pentru că este ceva simbolic. Cineva din familia ei trebuia să ducă mireasă lângă noua ei familia. (…)Dacă a început să încalce regulile regale din prima zi, aceasta va fi rețeta unui dezastru”, a mai adăugat expertul.

„Aceasta este o instituție care va dura mai mult decât o să trăim noi. Meghan trebuie să-și amintească că este o cusătură mică într-o mașină foarte veche. Trebuie să-și amintească că nu este vorba despre ea, ci despre cauzele pe care ea le va susține, părerile ei personale sunt irelevante”, a mai spus acesta.

În încheiere, Hanson a precizat că în comparație cu ducesa de Cambridge, Meghan are un rol mult mai relaxat. Și asta, pentru simplul fapt că prințul Harry este acum al șaselea moștenitor al coroanei britanice, în ordinea succesiunii la tron, după nașterea celui de-al treilea nepoțel al lui, prințul Louis.

Citește și: