Comediantul Andrei Duban, în vârstă de 50 de ani, a suferit o operație de micșorare a stomacului, acum doi ani, în luna aprilie, care l-a transformat total. A pierdut 30 de kilograme și acum, cu greu, actorul mai este recunoscut pe la evenimentele mondene unde-și face apariția.

Operația de gastric sleeve, efectuată în România, i-a schimbat viața lui Andrei Duban. Nici soția lui, Grațiela, nu s-a acomodat încă cu noul look al soțului ei, care mai are puțin și o prinde din urmă la capitolul kilograme.

Grațiela a mărturisit, mai în glumă, mai în serios, că atunci când spală rufele familiei, nu prea mai face distincție între lenjeriile intime ale membrilor familiei.

Grațiela Duban: „Uneori nu-mi dau seama care e lenejeria lui și care a băiatului!”

„Uneori nici nu-mi mai dau bine seama care e lenejeria lui și care a băiatului! Mai are puțin și mă ajunge și pe mine la greutate. Am un so’ model!” , a spus mai în glumă, mai în serios, dar admirativ la adresa soțului ei, Grațiela Duban pentru Click!.

Actorul e și el perfect conștient de schimbarea sa drastică. „Mie operația aceasta mi-a schimbat viața! Sunt un alt om!

Mănânc foarte puțin, dar este ok. Am zile când nu mănânc aproape nimic, doar mai ciugulesc așa, câte ceva, că mă ia cu tremurat. Important este că mă simt foarte bine așa”, a mărturisit comediantul.

În urma operației de gastric sleeve, Andrei Duban a ajuns, de la 100 de kilograme, la puțin peste 70 de kilograme. În plus, tonusul lui e unul excelent!

Andrei Duban ne-a dezvăluit rețeta lui preferată. Cum faci « Pui cu coriandru»

Actorul a fost nevoit să-și schimbe toată garderoba, pentru că acum poartă numere cu mult mai mici.

actorul-si-baiatul-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Povestea de iubire dintre Grațiela și Andrei Duban a început în 2010, la mare, în stațiunea Olimp. După un an de relație, în 2011, cei doi s-au căsătorit. Soții Duban au devenit părinții unui băiețel pe nume Armin, pe 28 februarie 2012.

Vezi și Povestea nefardată de dragoste dintre Andrei Duban și Grațiela. Ea era într-o relație cu altcineva. Ce i-a spus atunci comediantul

Citește și:

Ce se întâmplă cu văduva lui Alexandru Arșinel, după moartea acestuia: „Nu mai e acasă”

Andreea Antonescu, poză rară alături de fostul soț și fiica lor. Solista a zburat, urgent, în America: „Numai mamă să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente”