Grațiela Duban a fost invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, alături de fiul ei, iar blonda a ținut să-i ceară public scuze soțului ei, Andrei Duban, dar și Adelinei Pestrițu, despre care a făcut declarații scandaloase la o altă emisiune TV.

Soția lui Andrei Duban a venit cu fiul ei în emisiunea „Vorbește lumea”, iar înainte ca fiul ei să răspundă întrebărilor puse de Lora și de Cove, Grațiela și-a avertizat fiul să nu dea tot din casă, așa cum a făcut ea, și a reușit să supere pe toată lumea.

„Ai grijă ce spui, să nu fi blond ca mine, și să nu superi pe toată lumea cum am făcut eu. Am fost într-o emisiune și am făcut declarații cu care am supărat pe toată lumea. Așa că vreau să îmi cer scuze față de Adelina Pestrițu, dar și față de soțul meu”, a spus Grațiela la „Vorbește lumea”.

Scuzele publice ale Grațielei, au venit după ce a făcut declarații scandaloase, în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, de 1 aprilie. Măruță i-a propus un joc amuzant Grațielei, soția lui Andrei Duban, prima lui invitată din ediția de joi de La Măruță. Amfitrionul a pus-o pe Grațiela Duban în fața faptului împlinit. Prezentatorul PRO TV i-a arătat frumoasei blondine câteva fotografii cu cele mai îndrăgite vedete din România și a întrebat-o pe soția actorului cu cine s-ar potrivi Andrei Duban, după părerea ei, dacă nu ar fi fost căsătorit cu ea.

gratiela-duban-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Pe lista lui Cătălin Măruță se aflau Lora, Anna Lesko, Andreea Mantea, Iulia Albu sau Adelina Pestrițu. Dacă pe Lora a simpatizat-o și a spus că l-ar vedea, într-un scenariu ipotetic, pe Andrei Duban căsătorit cu ea, toți din platoul emisiunii au rămas șocați în momentul în care Grațiela a explicat de ce Andrei Duban nu s-ar însura niciodată cu Adelina Pestrițu.

„I-ar plăcea foarte tare posteriorul Lorei, cui nu ii place? L-aș vedea căsătorit și cu familie cu Lora. A trecut testul, să zicem. Cu Adelina nu. Andrei, daca ar fi putut să mă ia și pe mine de nevasta virgină, ar fi făcut-o. Asta ar fi fost dorința lui, să fiu virgină. Ce să-i fac, dacă nu m-a luat din liceu…a fost prea târziu. Nici eu nu am fost virgină, dar nici așa meciuri în picioare nu am avut. Ea e familistă, dar nu a avut noroc.”, a declarat soția lui Andrei Duban la PRO TV.

Acesta nu a fost singurul moment stânjenitor din timpul emisiunii „La Măruță”. Soția actorului a mărturisit că, acum 12 ani ani, la începutul relației lor, a găsit câteva fotografii interzise cu Andreea Mantea goală-pușcă în calculatorul lui Andrei Duban.

Fosta concurentă de la Survivor România susține că nu este o persoană geloasă și s-au amuzat pe tema acelui episod. Întrebată dacă l-ar vedea pe partenerul ei cuplat cu Andreea Mantea, Grațiela Duban a spus că nu.

„Ea a fost cu Cristi Mitrea si lui Andrei i-a fost frică de el. Ia că mi-am adus aminte de ceva. Când l-am cunoscut pe Andrei m-am uitat în pozele lui și am văzut o poză cu ea goală. Nu știu dacă a fost ceva între ei. Nu sunt geloasă, am așa de mare încredere în el încât…uite, să îți povestesc. Am fost în Amsterdam pe Red Street, i-am dat 50 de euro și i-am spus: hai, du-te si fă-te de râs și la astea.”, i-a mărturisit Grațiela Duban lui Cătălin Măruță la PRO TV.

Citește și:

Andreea Marin, fără milă despre Mihaela Rădulescu! Zâna spune în sfârșit lucrurilor pe nume: ”N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat de persoana mea!”

Denis Ștefan va deveni tătic a doua oară. Anunțul a fost făcut chiar de el