Aceștia au împreună o fetiţă în vârstă de un an şi jumătate, însă se pare că nu au mai găsit cale de înţelegere. Cu toate acestea, pe rețelele de socializare au lăsat de înțeles că au încheiat relația în termeni buni și că amândoi se vor implica în creșterea copilului.

Vestea a venit chiar de la artist, pe pagina sa de Instagram. Rapperul a precizat în postare că nu doreşte să vorbească despre acest subiect delicat şi că aşteaptă din partea tuturor să îi fie respectată intimitatea.

“Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva.

Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile”, a scris Grasu XXL, pe numele real – Dragoș Nichifor.

Ce spune Grasu XXL despre rolul de tătic

Grasu XXL a vorbit înainte de naşterea fetiţei sale despre faptul că urmează să devină tată. „Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță!

Nu am hotărât încă numele, prea vreți sa știți totul. E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere”, declara artistul pentru Click!.

Vezi și Era îndrăgostită până peste urechi, dar totul s-a terminat. Alexandra Stan a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei. Mesajul criptic pentru acesta

Citește și:

Cine e bărbatul cu care Lidia Buble a plecat în vacanță în Zanzibar?

Ce pensie are Silviu Prigoană. Nu e deloc mulțumit