Cu părul blond-cenușiu, o structură osoasă clasică și ochi de un albastru răpitor, nu e de mirare că blonda lui „Hitchcock” a reușit să-l cucerească pe prințul Rainier al II-lea de Monaco. Acum, la 4 decenii de la moartea tragică a lui Grace Kelly (12 noiembrie 192914 septembrie 1982), care și-a pierdut viața într-un accident de mașină, frumusețea celebrei actrițe poate fi admirată la nepoata ei, Camille Gottlieb, care i-a moștenit trăsăturile superbe, potrivit revistei Closer Weekly.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Citește și:Tina Turner va împlini 78 de ani. Cum arată acum și ce face de când s-a retras de pe scenă

Tată ei este un bodyguard

Născută pe 15 iulie 1998, Camille Gottlieb, fiica prințesei Stephanie de Monaco, recrează pe contul ei de Instagram numeroase fotografii ale bunicii sale, printre care și o imagine dintr-un film din 1950, în care apare cu ruj roșu pe buze, în timp ce fumează. Camille locuiește la Monaco, unde se află la cârmă unchiul ei, prințul Albert al II-lea de Monaco.

În 2016, Camille și-a sărbătorit majoratul cu o petrecere spectaculoasă, la Monte Carlo. Tatăl ei se presupune că este Jean Raymond Gottlieb, fostul bodyguard al prințesei Stephanie, deși pe certificatul ei de naștere nu apare numele tatălui. De altfel, deși sora ei mai mare, Pauline Ducruet, se află pe locul 13, în ordinea succesiunii la tronul Monegasque, Camille nu se află deloc pe lsită și nu are acest drept, pentru că părinții ei nu erau căsătoriți, în momentul când ea s-a născut.

Prințesa Stephanie de Monaco este cel mai mic copil al prințului Rainier al III-lea de Monaco și a actriței americane prințesa Grace Kelly de Monaco. Ea este sora prințului Albert al II-lea  de Monaco și a prințesei Caroline de Hanover. Ea este a 11-a  în linia succesiunii la tron, a fost cântăreață, designer și model. Ea are trei copii. Doi din mariajul cu fostul soț, Daniel Ducruet, Louis și Pauline Ducruet, și pe Camille Gottlieb, din relația amoroasă cu fostul ei bodyguard.

Citește și: