Concertul Goran Bregovic va avea loc mâine, 30 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti. In deschiderea evenimentului vor urca pe scenă Zuralia Orchestra și invitații săi.

Program și reguli de acces

Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 19:00, iar Zuralia Orchestra urcă pe scenă la 19:30. Maestrul Goran Bregovic va cânta de la ora 21:00, în cadrul unui show de zile mari, după cum promit organizatorii.

Pubicul este rugan să vină la concert fără urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:

  • sticle, conserve,
  • mâncare sau băuturi de orice fel,
  • artificii, arme, obiecte periculoase,
  • umbrele (în caz de ploaie sunt recomandate pelerine),
  • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil),
  • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului.
În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi și mâncare, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
Locurile pe scaune se ocupa în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate. Copiii sub 7 ani au gratuitate, însoțiti de un adult posesor de bilet.

Prețul biletelor pornește de la 100 lei în ziua concertului

Biletele sunt disponibile online și în toate punctele fizice clasice de vânzare din toată țara.
Înainte de concert biletele au prețuri speciale: 185 de lei – Categoria A (VIP) cu loc în tribuna (două sectoare, stânga dreapta scenei), 119 de lei – Categoria B în picioare în fața scenei – SOLD OUT, 75 de lei – Categoria C în picioare sau cu loc în spatele categoriei B.

În ziua concertului, biletele vor costa: 200 de lei Categoria A, 125 de lei categoria B și 100 de lei categoria C, în limita spațiului disponibil.
Arenele Romane – Parcul Carol, strada Cuțitul de Argint nr 3, București.

Credit foto: Best Music