Kate Hudson și Goldie Hawn au o relație foarte apropiată, iar acest lucru nu e niciun secret pentru nimeni. Kate, în vârstă de 42 de ani, locuiește foarte aproape de mama ei, motiv pentru care cele două se văd foarte des. Iar zilele trecute s-au văzut din nou, pentru că a fost ziua de naștere a lui Goldie Hawn.

Kate Hudosn a găsit de cuviință să-i ureze mamei sale La mulți ani și pe platformele de socializare, postând o fotografie care a înduioșat fanii.

”Poza asta! La mulți ani, mama! Te iubesc mult.”, a scris ea în dreptul fotografiei în care Goldie Hawn apare stând pe canapea, în timp ce-și ține în brațe nepotul.

Goldie-Hawn-in-brate-cu-un-nepotelSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Evident, imaginea inedită a stârnit numeroase aprecieri și comentarii din partea fanilor. Chiar Sharon Stone a reacționat: ”O iubesc pe mama ta și pe întreaga ta familie”, a scris actrița, în timp ce Chelsea Handler a adăugat: ”La mulți ani, mama G. Te iubim.”

”Frumusețea mamei tale nu are vârstă.”, a adăugat un alt internaut. În ciuda anilor care au trecut și a operațiilor estetice pe care cel mai probabil Goldie le-a suferit, nu și-a pierdut trăsăturile definitorii. Să nu uităm că este, totuși, bunicuță.

Vezi și Ea are 75 de ani, el are 70, dar se iubesc ca în prima zi. Cea mai frumoasă poveste de dragoste de la Hollywood

Citește și:

Romanița Iovan face dezvăluiri: ”Am pierdut sarcina. Ar fi trebuit să fie fetiță”

Cum și-a anunțat Prințul Albert copiii că mama lor, Charlene de Monaco, va pleca din nou și că nu o vor mai putea să o vadă