Regina a participat la un video call cu salvamarii de la Royal Life Saving Society, afișându-se într-o dispoziție foarte bună.

În timpul discuției, Regina, care a împlinit de curând 95 de ani, și-a amintit că a urmat ea însăși un curs de resuscitare și a făcut glume pe seama vârstei ei.

Aceasta și-a amintit că a devenit prima persoană din Commonwealth care a primit un premiu de salvamar junior, deși la acel moment nu știa acest lucru. Pe când avea 14 ani, în februarie 1941, Elisabeta, pe atunci prințesă, a câștigat premiul de salvamar junior, după ce a terminat cursul de la un club din Londra, unde lua lecții de înot alături de sora ei, prințesa Margaret.

HM The QueenSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

”Nu știam că eu sunt prima. Am muncit din greu pentru acel premiu. A trecut prea mult timp, cred că lucrurile stau altfel acum”, a precizat regina.

Clive Holland, președintele societății, i-a amintit: ”Maiestatea voastră, când spuneți că a trecut timpul, e vorba, de fapt, de 80 de ani”. Drept replică, Regina a început să râdă și a spus: ”Asta e îngrozitor”.

Elisabeta a II-a a împlinit 95 de ani luna trecută, la câteva zile după moartea soțului ei, Prințul Philip.

Citește și:

Oana Lis pregătește deja camera copilului pe care urmează să îl adopte: „Va avea peste doi ani, nu va fi un bebeluș”

Ce mare s-a făcut fiica lui Teo Trandafir. Este superbă! Iată ce spune vedeta despre Maia