Giulia (37 de ani) și Vlad Huidu se află la un celebru hotel din Dubai, acolo unde dau cu subsemnatul mai toate vedetele din România. Cei doi au avut un motiv întemeiat să plece în vacanță singuri, fără cei doi copii, căci luna viitorare sărbătoresc 10 ani de căsătorie, mai exact nunta de tinichea, așa cum se știe în popor.

Solista a publicat azi (3 mai) pe Instagram o imagine la care nu s-ar fi așteptat nimeni, iar asta pentru că fosta solistă de la Candy nu este foarte generoasă cu pozele de cuplu și nici cu cele în care apare aproape goală. Însă, iată, câ mai face și excepții.

Citește și: Are soț, copii, dar s-a pozat așa! Vedeta noastră a renunțat complet la inhibiții

giulia-huiduSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Giulia, poză curajoasă cu soțul Vlad Huidu

„Îmbrăcați” doar cu halatele de baie, iar Giulia cu el aproape deschis, lăsând la vedere implanturile pe care și le-a pus în urmă cu doi ani, cei doi au atras o mulțime de comentarii. Au reacționat Diana Bart, Adda, Antonia, Maria Popovici și peste 5000 de oameni au apreciat poza. „Întrerupem transmisiunea pentru o altfel de postare! Bună dimineața din vacanță!”, a scris Giulia pe rețelele sociale.

Iar înainte de a decola spre Emirate, vedeta a comunicat copul escapadei: „De 10 ani aștept ca după vacanța copiilor să urmeze cea a părinților! În sfârșit se întâmplă! Așa că ne-am făcut bagajele și am plecat să ne sărbătorim! Foarte curând împlinim 10 ani de căsnicie!”.

Câte kilograme are Giulia Anghelescu. Vedeta se confruntă cu o problemă de sănătate: ”De doi ani încoace sunt tot pe regim”