Giulia Nahmany a pozat sexy în costum de baie și a avut la adresa femeilor din Româniaun mesaj de nota 10. Le-a sfătuit să uite de complexe și să-și asculte corpul și nevoia lui de odihnă, pentru că doar ele trăiesc cu el. Nu sunt datoare celor din jur, ci doar propriei persoane.

Giulia a avut o perioadă când kilogramele erau și mai multe, însă un stil de viaţă sănătos a adus-o în punctul în care se simte în armonie atât cu fizicul, cât şi cu mentalul său.

Vedeta în vârstă de 38 de ani doreşte ca femeile să conştientizeze că fizicul reprezintă doar o mică parte din întregul mister feminin.

vedeta-nu-arata-deloc-ca-un-fotomodelSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

#ILoveMyBody Frumusete autentica, fara filtre si fara niciun fel de retusuri. In ultima perioada am primit din partea voastra numeroase mesaje prin intermediul carora ma felicitati pentru alegerile nutritionale sanatoase si pentru schimbarile pe care le-am realizat in ceea ce priveste stilul de viata.

Va multumesc pe aceasta cale fiecaruia in parte si profit de aceasta fotografie pe care am realizat-o la inceputul vacantei mele in Egipt pentru a face o precizare importanta: o alimentatie sanatoasa nu este acelasi lucru cu o dieta.

In momentul in care am decis ca vreau sa imi revizuiesc planul alimentar, nu mi-am dorit sa supun organismul unui stres, ci sa il ajut sa functioneze mai bine, sa fie mai puternic si mai pregatit sa faca fata provocarilor zilnice. Altfel spus, ideea de la care am pornit a fost aceea de a fi mai energica, mai sanatoasa, mai plina de vitalitate, nicidecum mai slaba.

Constitutia mea nu este una skinny sau atletica, sunt o femeie cu forme, o shakti veritabila, si am invatat sa imi accept si sa imi iubesc corpul asa cum este el. Ceea ce va incurajez si pe voi sa faceti.

Priviti-va in oglinda, zambiti-va larg si fiti blande cu voi. Nu aveti nevoie de programe de editare si de filtre pentru a va simti frumoase si increzatoare, ci doar de convingerea ca sunteti unice si ca este perfect in regula sa aveti siluete si constitutii diferite. Iar pentru asta nimeni nu are dreptul sa va judece”, a scris ea pe Instagram.

“#ILoveMyBody (Îmi iubesc corpul). Suntem suma alegerilor noastre, inclusiv a celor nutriţionale. Ani la rând am căutat dieta perfectă, am încercat nenumărate programe de slăbit, până în momentul în care mi-am dat seama că nu aceste lucruri sunt cele care mă definesc.

A avea o siluetă de model nu face o femeie să fie mai bună sau mai frumoasă decât o alta cu un fizic normal. Nu în numărul de kilograme rezidă succesul unei femei, ci în încrederea şi siguranţa de sine. Şi în inteligenţa de a-şi asculta corpul, de a-i oferi combustibilul” necesar pentru a funcţiona la capacitate maximă, şi de a-l înţelege atunci când acesta simte că este prea obosit.

Cea mai mare greşeală pe care o putem face este să punem presiune pe organismul nostru în speranţa că în acest fel vom câştiga un plus de validare socială. Singura validare de care avem nevoie este cea pe care ne-o oferim singure. Pentru că nimeni altcineva nu trăieşte în corpul nostru”, a încheiat Giulia, în speranţa că mesajul său va ajunge la cât mai multe femei.

S-a născut în Israel, iar părinții ei au făcut o avere

Giulia Nahmany s-a născut în Israel, apoi s-a mutat în Belgia, împreună cu părinții săi, și a fost mereu o fată bogată, care a avut tot ce și-a dorit, fără să se lovească vreodată de lipsa banilor.

„Eu m-am născut în Israel; părinții mei sunt de origine română, doctori de meserie și s-au întors înapoi în România pentru că România era în acel moment o țară plină de oportunități. Nu știu dacă vă aduceți aminte de perioada de Tropicana? Ei au făcut totul – și pliculețele în care puneai paiul și acel palmier a fost desenat de mama mea.

Părinții mei au muncit foarte, foate mult și poate dacă aș fi putut da timpul înapoi, le-aș fi spus să stea mai mult cu noi, cu mine și cu fratele meu. Dar înțeleg că au muncit”, declara Giulia Nahmany la un moment dat.

În prezent, Giulia este căsătorită cu Cătălin, pe care l-a cunoscut în anul 2008. Au împreună două fiice, Stephanie și Caroline.

Giulia vorbește 4 limbi, ebraică, română, engleză și franceză și se bucură de o existență mai mult decât îndestulată, ea având inclusiv cinematograf acasă.

Vezi și Asia Express sezonul 4. Cine este Lorelei Bratu, cel mai cunoscut model plus size din România, și care e filosofia ei

Citește și:

Cântăreața Marina Voica, operată de urgență pe cord deschis la 84 de ani. A fost refuzată de mai multe spitale din țară

Alina Sorescu a fost întrebată dacă divorțează. Răspunsul l-a dat, în direct, într-o emisiune TV: „Nu fac din viața mea…”