Sportul a ajutat-o să slăbească enorm, după cea de-a doua naştere.Totuşi, la începutul anului, cântăreaţa a apelat şi la o intevenție chirurgicală.

„După ce am slăbit, na, s-au dus toate pe apa sâmbetei şi am zis că mi-aş dori să fac intervenţia de mărire a sânilor, dar nu era o chestie fără de care nu puteam să trăiesc”, a povestit vedeta.

A reflectat mult asupra acestui subiect, nu a fost o decizie spontană. ”Numai că, fiind foarte bună prietenă cu doctorul care m-a operat, el când ne întâlneam îmi zicea: «Haide, vino pe la mine!». De trei ori m-am programat, în trei ani diferiţi.”, a mărturisit Giulia, la PRO TV, semn că ideea îi dă târcoale de mai mulți ani.

outfiturile-vedetei-s-au-schimbat-in-ultima-vremeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Vedeta e foarte mulțumită de rezultat, iar în ultima vreme a început să pozeze din ce în ce mai provocator. Se simte bine înj pielea ei, e conștientă că e frumoasă, iar asta se vede.

Vezi și Cum arăta Giulia Anghelescu înainte de toate operațiile estetice. E de nerecunoscut

Citește și:

Lavinia Pîrva dă detalii despre băiețelul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. ”Are niște înclinații foarte interesante. De dimineață până seara… ” Ce-i place celui mic să facă

E oficial! Familia regală se mărește. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp