Nu doar cântăreață, dar și soție, mamă puternică și sexy, Giulia s-a concentrat, în ultima vreme, mai mult asupra televiziunii, fără să uite însă de muzică. Ar fi însă gata să renunțe la ea de dragul unui alt vis.

Psihologia e adevărata ei pasiune. De altfel, cântăreața a și absolvit această facultate și acum este mai hotărâtă ca niciodată să facă din ea o meserie de zi cu zi.

Artista afirmă că vrea să renunțe la muzică și să se concentreze exclusiv pe acest domeniu. Ce se va întâmpla totuși cu muzica, a spus chiar Giulia.

„Am studiat psihologia în facultate, asta am terminat. O să îmi termin formarea de bază, ca să pot profesa în viitorul apropiat, sper, când o să îmi termin toate specializările și tot ce vreau eu să fac. Asta este ce vreau eu să fac așa pentru tot restul vieții.

Nu îmi doresc să îmbin cu muzica. Îmi doresc la un moment dat să mă axez doar pe partea asta de psihoterapie și muzica să rămână doar ca și pasiune și să fac doar atunci când îmi e drag să fac.”, a mărturisit Giulia Anghelescu pentru Wowbiz.

Ai spune că vedeta este foarte ocupată, mai ales cu sportul, ținând cont de felul în care arată. Probabil și cu dietele, ai spune, pentru că are o siluetă de invidiat la cei 37 de ani ai săi. Dar lucrurile nu stau chiar așa, după cum susține vedeta.

silueta-fara-cusurSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Secretul siluetei sale

„Nu țin neapărat dietă. Încerc să am un regim alimentar echilibrat. Având în vedere că am intoleranță la gluten, nu am o gamă foarte largă de produs de produse pe care să le consum și sport fac când se poate. Dacă am vreo treabă foarte importantă și am vreun deadline de shooting, atunci clar fac mai des, dar în principiu nu.

E numai genetic, cred.”, a declarat Giulia Anghelescu.

Vezi și Giulia, poză foarte intimă cu soțul, în camera de hotel. Așa se sărbătoresc 10 ani de căsnicie!

Citește și:

Catrinel Menghia, divă la Cannes și în costum de baie, și în blugi, și în rochie de gală. 5 apariții de neuitat

Vedeta noastră își micșorează sânii, chiar dacă, datorită lor, n-a stat niciodată la coadă