Cântăreața a dezvăluit secretul cu care se menține în formă și care a ajutat-o să dea jos toate kilogramele pe care le-a acumulat pe perioada celor două sarcini. Giulia susține că nu ține o dietă anume, dar secretul ei e faptul că a renunțat definitiv la pâine, iar dulciuri mănâncă ocazional.

„Am slăbit într-un an de zile toate kilogramele(n.r.-28 de kilograme) pe care le-am acumulat pe perioada sarcinii. Organismului îi trebuie 9 luni să își revină după o sarcină, iar singurul lucru pe care l-am făcut a fost să fiu foarte atentă la ce mănânc. Nu mai am 20 de ani așa că m-am concentrat foarte tare pe un regim alimentar sănătos și echilibrat. Nu țin nicio dietă cu strictețe. Singurul lucru la care am renunțat definitiv este pâinea”, a declarat Giulia pentru site-ul ideisanatoase.ro.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle au uimit cu o nouă apariție publică! Ce au observat fanii imediat la celebra actriță

Giulia Anghelescu are doi copii

„Mănânc trei mese principale pe zi, iar între ele am tot timpul la mine migdale, caju sau fructe de pădure”, mai spune Giulia.

Artista recunoaște că plăcerile ei „vinovate” în materie de mâncare sunt pastele. „Îmi plac pastele foarte mult și recunosc că deși am renunțat la a mai mânca paste zilnic, o dată pe săptămână le gătesc și le savurez din plin.Nu aș renunța la nimic de dragul unei diete. Norocul meu e că nu sunt o mare iubitoare de dulciuri, așa că mă pot abține fără probleme, însă în general gust tot ce am poftă. Recunosc că nu stau la masă până să mă satur, mă opresc din mâncat atunci când simt că nu îmi mai e foame”, a mai precizat cântăreața.

Giulia a povestit că a decis să meargă pe un regim echilibrat și sănătos, după ce s-a înfometat, pe vremea când era adolescentă pentru că își dorea foarte mult să slăbească rapid 10 kilograme, iar în urma acestei diete draconice a făcut gastrită. „Când aveam 15 ani m-am îngrășat 10 kilograme după un turneu în care am fost cu trupa ”Candy” și apoi mi-am dorit să slăbesc foarte repede. Am reușit să scap de toate kilogramele în plus în mai puțin de o lună însă urmările nu au fost deloc drăguțe. De atunci am gastrită și am făcut și vergeturi pe care în timp am reușit să le estompez cu ajutorul masajelor. Așa că nu recomand sub nici o formă dieta prin înfometare”, a mai completat Giulia.

Giulia Anghelescu este căsătorită cu Vlad Huidu și cei doi au o familie foarte frumoasă. Sunt părinții unei fetițe, pe nume Antonia, în vârstă de aproape 5 ani, și un băiețel de 3 ani.

Citește și: