Au avut grijă ca tot evenimentul să se desfășoare departe de ochii curioșilor. Așa că botezul a avut loc la o biserică din București, iar petrecerea, în cerc restrâns, au organizat-o la iarbă verde, într-o atmosferă extrem de rustică. Iar imaginile au început să apară încet-încet, pe contul vedetelor invitate la eveniment. Prima care a dat tonul a fost Andreea Bănică.

gina-si-smiley-la-botezSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Botezul micuței Josephine, bun-gust și decență

Prima care a acceptat să vorbească despre emoționantul eveniment a fost Gina, care a declarat pentru A1.ro: „Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”.

Un pic mai târziu, atât Gina, cât și Smiley au revenit cu postări pe conturile lor de Instagram. „Duminica aceasta pentru noi a fost cod rosu de iubire. ❤️ Am avut familia alaturi, prietenii si persoanele dragi pentru a o sarbatori cu totii pe cea mai iubita fiinta din viata nostra. Josephine, esti TOT!”, a scris tăticul Smiley.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Dar nici mămica Gina Pistol nu s-a lăsat mai prejos și a mulțumit tuturor pentru gândurile bune: „Duminica a fost o zi speciala pentru noi.Am avut alaturi familia si persoanele dragi.Am avut si vreme buna 😁
Va multumim pentru gandurile bune”.

Citește și:Ultimele cuvinte ale prinţesei Diana. Un pompier a povestit clipele cutremurătoare pe care le-a petrecut alături de Lady Di înainte ca inima ei să cedeze

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe și-a pierdut fetița de numai 2 ani în urma unei forme agresive de cancer. Mesajul dureros al mamei.