Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pe 9 martie, iar micuța lor, Josephine Ana este o adevărată minune. Încă de la bun început au ținut să fie cât mai discreți și au evitat să-i expună chipul micuței.

Cum arată fetița Ginei și a lui Smiley

gina-si-smiley-la-botez-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Însă au descris-o cum au știut ei mai bine: „Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi. Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a spus Gina în urmă cu două luni.

Cine a gătit la botezul micuței Josephine. Gina, încântată de grătarul celebrului bucătar

Chiar dacă fanii au cerut poze cu Josephine, Gina și Smiley i-au ținut chipul ascuns până acum, după botez, când amândoi au postat fiecare câte o poză cu ei trei, folosind un filtru tip desen animat. Chiar și așa fanii pot vedea că Josephine are trăsături atât de la mama, cât și de la tata.

Citește și: Șocant! De ce a fost Prințesa Diana înmormântată în sicriu de plumb de 250 kg!

Ce spune Gabriela Firea despre faptul că după opt luni de la moartea soțului s-a recăsătorit