Gina Pistol a fost surprinsă la un concert susținut de Smiley la Berăria H din Capitală. În timp ce iubitul ei cânta pe scenă, prezentatoarea emisiunii Asia Express l-a susținut fericită din public. Ea a fost surprinsă printre spectatori, fiind toată numai un zâmbet, pesemne simțindu-se foarte bine la spectacolul lui Smiley. Mai mult, ea l-a filmat pe artist pe parcursul concertului, iar cei doi păreau amândoi foarte fericiți.

smileySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Gina și Smiley preferă să-și trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor, dar frumoasa blondă susține că ceea ce îi ține împreună este faptul că s-au întâlnit la momentul potrivit, dar și pentru că există chimie între ei.

„Doi oameni se atrag când au aceeași energie, când văd lucrurile la fel, când merg în aceeași direcție. Eu cred foarte mult în chimie și în lucrurile care ne sunt date. Cred în oamenii potriviți, întâlniți în locul și în momentul potrivite”, ne- a spus Gina.

Vedeta Antena 1 mărturisește că se simte împlinită de când iubește, că este un om foarte pasional și generos.

„Sunt împlinită. Eu sunt un om foarte pasional, chiar și atunci când mă cert o fac cu pasiune. Dar sunt un om care oferă mult, un om generos din toate punctele de vedere”, a mai spus Gina.

Sursă foto: Facebook Beraria H

Citește și: