Gina Pistol este în culmea fericirii pentru că va deveni în curând mămică. Ea și smiley au făcut toate pregătirile necesare pentru venirea pe lume a micuței, deși aceasta ar urma să se nască la sfârșitul lunii februarie, începutul lui martie.

Prezentatoarea de la Chefi la cuțite le-a arătat fanilor că deja e gata camera micuței, publicând prima imagine cu aceasta. Ea a fost chiar la cumpărături să-i cumpere cărucior și păpuși. Blonda și celebrul artist sunt în culmea fericirii.

Smiley si GinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Mai mult, cei doi au ales și cine va fi nașul fetiței lor. Deși toată lumea se așteptat ca acesta să fie Pavel Bartoș, bunul prieten al lui Smiley, alegerea lor e total neașteptată.

Potrivit surselor apropiate celor două vedete, nașul fetiței lor, care se va naște în primăvara anului viitor, va fi Adrian Sârbu, fondatorul televiziunii Pro TV și cel care se pare că de mulți ani îi este mentor și prieten de încredere cântărețului.

„Adrian Sârbu este mentorul lui Smiley. Ei sunt extrem de apropiați, vorbesc foarte mult, se sfătuiesc. Și nu de acum, ci de mai bine de un deceniu”, au dezvăluit apropiații cuplului pentru Impact.ro.

Citește și:

Cel mai nou cuplu de la Hollywood! Abia s-a despărțit de tatăl copiilor ei și deja s-a afișat de mână cu alt bărbat

Fiica lui Gabriel Cotabiță, primele declarații după ce tatăl ei a fost iar internat în spital cu COVID-19. Care e starea artistului?