De când a devenit mămică, mai exact 9 martie 2021, Gina Pistol a cam rărit aparițiile sexy, ieșirile la evenimente, dar și-a luat o pauză și de pe micul ecran. Totul pentru un scop minunat, acela de a fi alături de fiica ei și a lui Smiley, Josephine. Dar iată că la pachet cu această alegere vin și unele situații mai puțin plăcute. Nimic grav, poate doar deranjant. Probabil pentru prima dată în mulți ani, Gina nu a mai fost nominalizată în „topul celor mai sexy vedete”, ea fiind, totuși, femeia cu 4 apariții în Playboy România. A ajuns, însă, în topul „celor mai populare vedete TV din România”.

Este vorba despre topul realizat de Premiile Radar de Media 2022. Dar, în stilu-i caracteristic, Gina a făcut haz de necaz, cu o doză sănătoasă de autoironie. Ea a publicat topul pe Instastory și a bifat că le-ar fi votat pe toate colegele de breaslă nominalizate la categoria „Cea mai sexy vedetă feminină”: Denisa Moga, Lili Sandu, Andreea Antonescu, Oana Zăvoranu, Loredana, Corina Caragea, Monica Bârlădeanu, Alina Pușcaș, Ilinca Vandici, Bianca Drăgușanu, Roxen, Raluka, Inna, Delia, Antonia.

smileySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Gina Pistol și Smiley s-au logodit în secret?

Gina Pistol a mers cu joaca și mai departe și a făcut un top personal „Cea mai sexy vedetă feminină”, în care s-a inclus doar pe ea, de 9 ori, sub mai multe denumiri: Gina Pistol, Georgeta Pistol, eu, tot io, fata lu’ mama, iubita lui Smiley, „mama la Josephine”, sora lu’ George, logodnica lu’ Andrei Tiberiu Maria. Și iată că toate cele 9 situații pot fi cât se poate de reale, chiar dacă Gina și Smiley nu au confirmat oficial logodna. Este foarte posibil să se fi logodit în biserică, înainte de botezul micuței Josephine, care a avut loc în iunie anul trecut.

La vremea respectivă, Smiley a dat de înțeles, pe Instagram, că i-a adresat Ginei marea întrebare. El s-a pozat cu o cutiuță roșie, de catifea, în mână, în care avea o flore specială și poate un inel. Apoi a îngenuncheat și i-a oferit Ginei floarea de mimoză, planta specială care se „rușinează” și se strânge atunci când o atingi. Mimoza este floarea-simbol de Ziua Internațională a Femeii. „Instantaneu color despre iubire”, a scris Smiley, atunci, în dreptul pozelor de la „logodnă”.

Citește și: Ce bea Smiley în fiecare dimineață pe stomacul gol. Artistul nu renunță niciodată la acest obicei care ”de aur”

Citește și: De ce nu prezintă Gina Pistol „America Express”. Vedeta a devăluit adevăratul motiv. Ce a avut Smiley de spus