Despre Gina Pistol și Smiley s-a scris în ultima vreme că se pregătesc să devină părinți, însă până acum cei doi nu au confirmat.

Însă, frumoasa blondă se pare că nu se mai ascunde. Dacă până acum s-a pozat purtând doar haine largi care să-i ascundă burtica de gravidă, acum vedeta a confirmat că trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

Gina a postat recent pe contul ei de Instagram, imagini din vacanța ei cu Smiley în Banat. Cei doi s-au pozat pe malul lacului Ochiul Beiului și par extrem de relaxați și îndrăgostiți.

Fanii au reacționat imediat și le-au făcut celor doi cele mai frumoase urări: „O poză cât o mie de cuvinte”, „Să fie și să dureze iubirea”, „ Vă meritați unul pe celălalt. Doi oameni frumoși fizic și nu numai. Să fiți fericiți”, au fost câteva dintre mesaje.

Deși fericirea i se citește pe chip, mulți o critică pe Ginuța, la postările acesteia, iar vedeta a reacționat și ea și a mărturisit că nu o interesează deloc de oamenii care nu o plac și care o critică în mediul online, în special cei care o jignesc, precizând că trece printr-o perioadă mult prea frumoasă, ca să bage în seama astfel de lucruri.

„Eu nu am o problemă cu cei care nu mă plac. Absolut deloc. La rândul meu, am antipatii și simpatii pentru anumite persoane. Însă mă deranjează atunci când răutatea (gratuita) și prostia se întâlnesc în același om. Nu-i înțeleg pe cei care caută nod în papură și aruncă cu pietre, doar pentru simplul motiv că este cool să te exprimi liber, chiar dacă exprimarea asta liberă înseamnă jigniri și instigare la ură. Cu astea am eu o problemă…Dar…trec printr-o perioadă atât de frumoasă, încât, pentru binele meu, prefer să le blochez accesul la contul meu. Să se ducă liniștiți în neliniștea lor sufletească” a spus Gina Pistol, pe contul său de Instagram.

Gina-radiaza-de-feiricireSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și:

Adevăratul motiv pentru care Vali Bărbulescu și Delia Tudose s-au despărțit după 12 ani de relație

Să fie asta împăcarea anului? În urmă cu un an își spuneau „Adio”, iar acum au fost surprinși în ipostaze intime