De fiecare dată când Gina postează câte o imagine cu ea și Smiley fanii se topesc. Așa s-a întâmplat și ieri, când vedeta de la Chefi la cuțite a făcut publice două imagini adorabile cu ei. Fanii s-au topit și au reacționat imediat, felicitându-i pentru faptul că formează un cuplu foarte frumos.

„În curând trei, era timpul să fiți părinții. Sunteți super”, „Sunteți super adorabili. Multa sănătate!”, ”Sper ca și copilul tău să fie la fel de superb ca tine”, ”În viața unui cuplu, vine o zi când dragostea lor dă roade, iar din doi devin trei.Dumnezeu v-a harazit cu acest dar minunat”, ”O să fiți super părinți”, „Foarte frumoși”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Gina-si-Smiley-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Însă, de departe, a atras atenția mărturisirea Ginei Pistol despre bebelușă: „Ne-a ales micuța, când am fost pregătiți”.

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de mai bine de trei ani, iar în primăvara acestui an, cei doi vor deveni pentru prima oară părinți de fetiță. Înainte de venirea pe lume a micuței, prezentatorul de la „Românii au talent” a scos la iveală detalii mai puțin știute despre relația lui cu Gina.

Acesta a lăsat de înțeles că nu ar fi exclus ca în curând cei doi să facă un duet, având în vedere că iubita lui are ureche muzicală și chiar a luat lecții de canto de la Crina Mardare. De altfel, el a mărturisit că iubirea pentru muzică i-a adus împreună.

„Gina are o ureche muzicală foarte bună, îi place mult muzica, probabil acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre, că amândoi iubim muzica. Cântă încontinuu în casă, are repertoriu vast din toate zonele muzicale şi ni se întâmplă să cântăm şi împreună, aşa că, cine ştie ce ne rezervă viaţa, nu se ştie niciodată. În curând vom fi un trio, iar solistul nu va fi nici unul dintre noi doi”, a declarat Smiley pentru click.ro.

Smiley a mărturisit că este foarte nerăbdător să-și cunoască fetița, însă nu-și poate imagina încă cum se va schimba viața lor.

„Deşi încerc, cred că nu îmi imaginez nici 1% din ce se va întâmpla în viaţa mea. Dar, abia aştept. Sunt pregătit pentru tot ce urmează sau, cel puţin, încerc să fiu. Sper să ies pe plus la evaluarea de un an”.

Smiley a mai dezvăluit că au ales deja numele pentru fetița lor, dar îl vor ține deocamdată secret.

„Ne-am decis la nume, dar nu-l divulgăm. Vi-l spunem după ce se naște. Deja m-am apucat de sală să mă pregătesc fizic. Sunt foare încântat că o să avem o fetiță, și abia aștept s-o văd, s-o țin în brațe. La ecografie am văzut că nu are nasul meu, ceea ce e ok. Cred că o să fie foarte frumoasă”, a mărturisit viitorul tătic.

Citește și:

Ramona Păuleanu este însărcinată! A dat vestea, în direct, la TV

Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâinile medicilor din Turcia. Ce se întâmplă cu celebrul designer: ”N-am ascultat”