Gina Pistol și Smiley chiar trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi se pregătesc să devină părinți, iar azi au dezvăluit că au plecat într-o binemeritată vacanță.

În ultima vreme, Gina Pistol și Smiley au devenit cuplul preferat al presei, apărând multe zvonuri legate de sarcina vedetei Antena 1. Deși cei doi nu au făcut încă niciun anunț oficial, nu se mai feresc, iar Gina nici măcar nu-și mai ascunde burtica de gravidă.

Cei doi s-au filmat în avion, anunțând că au plecat într-o vacanță în Grecia, împreună cu un alt cuplu îndrăgit, Speak și Ștefania.

GinaaaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Gina a căpătat deja rotunjimile de femeie însărcinată și deja sânii au început să i se mărească. Vedeta și Smiley par foarte fericiți și relaxați. Deși unii au scris că Gina are sarcină cu risc și ar avea probleme, în special din cauza vârstei, sarcina se pare că decurge foarte bine, astfel blondina nu ar fi avut voie să călătorească cu avionul.

Și Pavel Bartoș a confirmat că Smiley va deveni tătic, iar acesta a mărturisit că i-ar plăcea să fie nașul beblușului, dar nu crede că acest lucru se va întâmpla.

Citește și:

Lidia Buble, idilă cu un artist? „Sunteți chiar mișto împreună…”

Mirela Vaida ni-l arată, în sfârșit, pe soțul ei: ”La banii tăi…”