„Așteptăm să primim vești bune, să intrăm la ecograf, de fapt, doar Gina intră că eu stau și aștept în continuare”, a spus Smiley într-un Instastory pe Instagram Ginei.

Însă, intrată în cabinet, Gina nu a reușit să vadă o imagine clară cu bebelușa,pentru că micuța i-a arătat doar degete și și-a acoperit fața cu mâna.

„Încercăm să o prindem și nu putem. Cum să nu stea? Aștept de 2-3 săptămâni să o văd și nu mi-a arătat nimic, doar degetele, toată mâna. Iubitule, dacă fiica ta o să semene cu mine, așa agitată, ai încurcat-o!”, a spus vedeta, iar Smiley a dat replica, fără să stea pe gânduri: „Mi-am făcut antrenamentul!”.

Gina-ecografieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Totodată, Gina a făcut apel la oameni să nu-i mai trimită povesti cu copii bolnavi sau animale pentru că este foarte sensibilă în perioada asta și nu-i faac deloc bine.

„Nici nu știu cum să încep și ce să spun, ca să nu fiu înțeleasă greșit! Eu sunt un om foarte sensibil, empatic și generos.

Am ajutat întotdeauna atât cât am putut eu, cât mi-a permis timpul și bugetul. O fac în continuare. Însă, în perioada asta vreau să mă înțelegeți și pe mine și rugămintea mea este să nu mai îmi mai trimiteți cazuri cu oameni bolnavi, copii bolnavi și animale bolnave, pentru că toate astea mă dau peste cap rău… Nu am cum să ajut pe toată lumea și țin să subliniez, în perioada asta, vreau să am și eu o stare psihică bună, ca să îi transmit copilului energie bună”, a transmis Gina Pistol.

Citește și:

O recunoști? Așa arăta vedeta la 16 ani! Imagine de aproape 2 milioane de like-uri

Încă o graviduță în showbiz! Prezentatoare TV de la noi a dezvăluit că va avea un băiețel