„Nu am avut așa stare și energie să postez nimic. Am mai avut de făcut câteva cumpărături, am terminat cumpărăturile. Am spălat și am călcat toate hăinuțele, le-am aranjat și acum aștept, aștept să vină”, a anunțat Gina pe Instagram.

Îndrăgitul cuplu a acordat un interviu pentru Kiss FM, în care au vorbit deschis despre relația lor. Gina a recunoscut că ea a fost prima din relația lor care a spus „Te iubesc”. Mai mult, ea nu s-a sfiit să-i facă lui Smiley o adevărată declarație de dragoste în public, cei doi fiind extrem de îndrăgostiți.

Gina a dezvăluit că dintre ei doi, cel care face cel mai multe surprize este Smiley. „Mi-a făcut cea mai mare surpriză în urmă cu opt luni”, a spus Gina.

„Este cel mai bun partener de viață pe care puteam să-l am, pentru că noi suntem și prieteni, suntem și iubiți”, a spus vedeta Antena 1 despre jumătatea ei.

ginutaa2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Întrebat care e cea mai mare calitate a Ginei, Smiley a răspuns: „E foarte empatică, are multe calități. Este iubitoare, e înțelegătoare, determinată”.

Cei doi au ales și cine va fi nașul fetiței lor. Deși toată lumea se așteptat ca acesta să fie Pavel Bartoș, bunul prieten al lui Smiley, alegerea lor e total neașteptată.

Potrivit surselor apropiate celor două vedete, nașul fetiței lor, care se va naște în primăvara anului viitor, va fi Adrian Sârbu, fondatorul televiziunii Pro TV și cel care se pare că de mulți ani îi este mentor și prieten de încredere cântărețului.

„Adrian Sârbu este mentorul lui Smiley. Ei sunt extrem de apropiați, vorbesc foarte mult, se sfătuiesc. Și nu de acum, ci de mai bine de un deceniu”, au dezvăluit apropiații cuplului pentru Impact.ro.

Citește și:

Amalia Năstase, adevărul despre operațiile estetice! Vedeta, pregătită de o nouă intervenție. De 27 de ani face asta!

O mai știți pe Kitty Cepraga? Iată cum arată la 41 de ani