Prezentatoarea emisiunii „Asia Express” este foarte discretă când vine vorba despre viața ei personală. Ea are o relație de aproape doi ani cu Smiley, desi cei doi nu vor să confirme oficial relația. Cu toate acestea, în mai multe interviuri a mărturisit că ar fi timpul să se căsătorească.

„Nu-l forțez, mă, dar totuși am și eu 37 de ani, cred că ar trebui să mă gândesc la asta. Femeile sunt deja măritate la vârsta mea’, a spus Gina la Acces Direct, într-o discuție cu Scărlătescu, care îi spunea să nu mai pună presiuni asupra lui Smiley.

Însă, poate până la marele pas nu mai e foarte mult. Gina a îmbrăcat deja rochia de mireasă. Ea a postat pe contul ei de instagram, o imagine cu ea în rochie de mireasă și este superbă. Într-o singură zi, Gina a strâns peste 25.000 de like-uri.

S-au întâlnit în momentul potrivit

Îndrăgita prezentatoare TV a oferit detalii despre ea și Smiley, într-un interviu exclusiv pentru revista Libertatea pentru Femei.  Deși preferă să nu vorbească despre relația ei cu celebrul artist, aceasta susține că ceea ce îi ține împreună este faptul că s-au întâlnit la momentul potrivit, dar și pentru că există chimie între ei.

„În general, doi oameni se atrag când au aceeași energie, când văd lucrurile la fel, când merg în aceeași direcție. Eu cred foarte mult în chimie și în lucrurile care ne sunt date. Cred în oamenii potriviți, întâlniți în locul și în momentul potrivite’, a spus Gina.

Vedeta Antena 1 mărturisește că se simte împlinită de când iubește, că este un om foarte pasional și generos.

„Sunt împlinită. Eu sunt un om foarte pasional, chiar și atunci când mă cert o fac cu pasiune. Dar sunt un om care oferă mult, un om generos din toate punctele de vedere’, a mai spus Gina.

Citește și: