Gina Pistol radiază de fericire. Aceasta va deveni în curând mămică și a avut parte de niște sărbători de vis, alături de familia artistului. Smiley a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu frumoasa lui iubită, alături de părinții, frații și bunica lui, în fața bradului, lângă șemineu. Cei doi par extrem de fericiți și celebrul cântăreț a mărturisit cât de recunoscător este că are toată familia alături și că în curând în viața lui și a Ginei va veni micuța lor minune. Mai mult, se pare că superba blondă se înțelege foarte bine cu familia artistului.

„Sunt recunoscător și fericit pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc, pentru muzică și pentru tot ce a adus muzica în viața mea! Dar cel mai recunoscător sunt pentru minunea care va veni pe lume anul viitor și îmi va completa viața! Iubire și pace vă doresc!”, a scris Smiley pe Instagram alături de fotografia cu familia lui.

Cu o zi înainte, Smiley a publicat o fotografie cu Gina, alături de o urare specială din partea amândurora pentru urmăritorii săi. „Vă dorim Crăciun fericit și sărbători liniștite! Vă trimitem numai gânduri bune și bucurie!”, a scris Smiley.

Gina-si-SmileySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Smiley și Gina Pistol urmează să devină pentru prima dată părinți anul viitor, undeva la sfârșitul lunii februarie. Cei doi sunt împreună de mai bine de trei ani. Prezentatoarea TV se află în trimestrul al treilea de sarcină și a dezvăluit că are parte și de anumite aspecte mai puțin plăcute. „Între noi fie vorba, sunt recunoscătoare și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru miracolul pe care-l trăiesc. Sunt atât de fericită, dar uneori mai fac și haz de necaz. Nu e deloc ușor să fii însărcinată”, a mărturisit Gina Pistol pe Instagram Stories.

„Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nicio problemă, acum, dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză. Am și rinită de sarcină, ceea ce înseamnă că nu pot să dorm noaptea. (…) Am început să am și dureri de spate și sufăr și sindromul picioarelor neliniștite”, a mai spus Gina Pistol.

Citește și:

Prima reacție a Lilianei Ștefan după ce Dan Bittman a confirmat că s-au despărțit

INTERVIU EXCLUSIV Fuego: ”În viață nu totul depinde de succes și de muncă”