Gina Pistol își dorea foarte mult să devină mamă, dar credea că acest lucru nu se va întâmpla, însă minunea s-a întâmplat. În urmă cu șase luni a adus pe lume o fetiță, care i-a schimbat total viața și i-a adus multă fericire.

Îndrăgita prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite se află în continuare în concediu de maternitate și a vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă chiar și după ce a născut. Ea a povestit totul pe Insta Stories într-o serie de clipuri cu ea. Gina a mărturisit că încă are ceea ce se numește “mom brain”, fiind extrem de sensibilă și având o capacitate de concentrare mai scăzută.

„Ideea este că nu mă mai pot concentra absolut deloc. Sunt foarte buimacă, foarte amețită, foarte aiurită. Empatică oricum eram, acum sunt și mai rău. Sunt foarte sensibilă. Întrebarea mea este când o să-mi revin? Când?”, a povestit Gina pe Insta Stories.

gina si micutaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Am apucat să citesc câteva mesaje de la alte mămici și, sinceră să fiu, nu m-au încurajat deloc. Speram să-mi revin așa în câteva săptămâni, dar se pare că o să mai dureze. (…) Am o problemă atunci când sunt expusă la mulți stimuli. (…) Iar dacă 2-3 persoane vorbesc în același timp și mai primesc și mesaje pe WhatsApp sau e gălăgie în jurul meu, sunt copleșită. Mă blochez, nu știu ce să fac. Pur și simplu îmi vine să sap o groapă și să mă ascund în ea ca să mă liniștesc.Trebuie să învăț să le gestionez mai bine ”, a mai completat tânăra mămică.

Vedeta și-a amintit când a ieșit în oraș într-o seară și nu se putea concentra la toată lumea din jur.

“Născusem, avea Josephine vreo 3-4 luni și am ieșit la masă cu încă un cuplu și vorbeau oamenii la masă, conversații profunde. Eu în capul meu participam la conversație, chiar răspundeam și când voiam să zic și eu ceva, părea că urmează să zic ceva interesant, eram…”, a spus Gina râzând, despre incident.

Gina Pistol și Smiley au evitat până în acest moment să arate fața micuței, în dorința lor de a o proteja., ceea ce i-a nemulțumit pe fani. Totuși, în ciuda acestui fapt, Gina Pistol este extrem de activă pe rețelele de socializare și nu ezită să dezvăluie numeroase aspecte și detalii din viața ei de zi cu zi, în calitate de mamă. Mai mult, ea a făcut publică o imagine cu zâmbetul micuței, pe care l-a moștenit pe Smiley.

Vedeta mărturisește că majoritatea persoanelor care au văzut-o pe micuța Josephine Ana Maria, au spus că fetița seamănă cu tatăl său, însă mama a găsit și trăsăturile pe care micuța le are de la ea. „Sunt momente în care seamănă cu Andrei și momente în care seamănă cu mine.(…) E o fetiță foarte simpatică, cred ca va fi foarte haioasă. Seamănă cumva cu amândoi. Sunt momente în care mă regăsesc pe mine pe ea și când îl regăsesc pe el, dar vă spun sincer că are genele lui, deocamdată, sper să aibă și părul lui”, a povestit GIna și în emisiunea lui Smiley.

Citește și:

Adda și Cătălin Rizea, din nou părinți? Anunțul artistei: „Cătă are zâmbetul ăsta de acum…”

Ne-a mai părăsit un mare artist. Melodiile lui erau fredonate de toată lumea înainte de Revoluție. Mesajul sfâșietor al Angelei Similea