Și-au dorit să se bucure de creștinarea fetiței lor Josephine Ana Maria, născută pe 9 martie, departe de lumini și blitzuri, așa că după evenimentul care a avut loc la biserică, cei doi – Smiley și Gina – și invitații lor au mers pentru a sărbători departe de București, în natură, într-un decor cât se poate de rustic.

Gina Pistol confirmă botezul Josephinei

Că așa stau lucrurile a confirmat chiar tânăra mămică. „Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a spus Gina Pistol în exclusivitate pentru A1.ro.

Discreția, cuvântul de ordine

Chiar dacă cei doi au fost foarte „zgârciți” cu informațiile și imaginile referitoare la marele eveniment din viața familiei lor, vedetele invitate au mai „scăpat” câteva poze în mediul online. Printre acestea se numără și Andreea Bănică, a cărei postare pe Instagram a strâns în scurt timp mii de aprecieri. În poza Andreea, alături de soțul ei, sunt alături de Smiley și Gina. Și dacă Smiley a adoptat o ținută casual, cu pantaloni lungi bej și o cămașă albă de in cu mânecă lungă, Gina Pistol surâde fericită într-o rochie lejeră, din pânză topită, albă, cu brodată motive populare roșii și albe. „Fericire multa, Josephine! ❤️ Ti-a dat Dumnezeu cei mai buni parinti din lume care sa te iubeasca si sa te ocroteasca! ? Ne bucuram ca v-am fost alaturi intr-un moment atat de important!”, a scris Andreea Bănică.

Citește și:Ultimele cuvinte ale prinţesei Diana. Un pompier a povestit clipele cutremurătoare pe care le-a petrecut alături de Lady Di înainte ca inima ei să cedeze

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe și-a pierdut fetița de numai 2 ani în urma unei forme agresive de cancer. Mesajul dureros al mamei.