La doar câteva zile de la naștere, Gina Pistol a publicat prima imagine cu fetița sa și a lui Smiley, alăuri de un mesaj emoționant.

Gina Pistol a devenit mămică pe 9 martie, iar acum îndrăgita prezentatoare TV a postat prima imagine cu fetița ei, spre deliciul fanilor . Fotografia este una emoționantă și a cucerit Instagramul.

Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a publicat prima imagine cu bebelușa ei și a lui Smiley, însă momentan le-a arătat fanilor doar piciorul micuței sale în mâna sa. Fotografia a fost foarte mult așteptată de cei care o urmăresc în mediul online, mai ales că și-a ținut susținătorii la curent cu sarcina pe tot parcursul celor nouă luni.

”…si ma topesc de dragul ei.Am crezut ca stiu ce-i iubirea.Insa abia acum o inteleg.”, a scris Gina Pistol în dreptul imaginii cu Josephine Ana de pe rețelele de socializare.

Gina-si-smileuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

La trei zile după ce a devenit tătic pentru prima oară, Smiley a lansat piesa și videoclipul dedicate fetiței sale. “Până la tine nu credeam/ În dragostea promisă stelei sau în zodiac, / Dar visele te prevesteau/ Și vocile din capul meu îmi repetau / Că o privire va fi de ajuns, / Că tu îmi vei da tot ce n-am avut / Că o să iei tot din ce sunt și o să mă faci mai mult”, sunt câteva dintre versurile compuse de artist special pentru minunea din viața sa.

Citește și: Smiley, cadou inedit pentru Gina Pistol și fiica lor. Fanii s-au topit

Smiley a lansat o melodie nouă pentru fiica lui și a Ginei Pistol
”Inima mi-a zis că ai sosit/ Cine-s eu să o contrazic?!/ Ai adus Soarele cu tine,/ Pentru noi e răsărit./ Mi-ai arătat că până acum eu n-am iubit pe nimeni,/ Pe nimeni până la tine”, sunt parte din versurile refrenului piesei ”Până la tine” prin care Smiley își marchează emoționantul început al vieții în 3.

Cu un videoclip în care apare într-o expoziție de tablouri care-l surpind în cele mai importante momente din cariera lui artistică, Smiley montează pe peretele vieții sale cea mai recentă si emoționantă schiță, care le încununează pe toate celelalte de până acum. ”O să iei tot din ce sunt și o să mă faci mai mult”, este convingerea lui Smiley încă de la prima întâlnire cu cea mai mare dragoste din viața lui.

”Am încercat să găsesc o formulă cât mai simplă și mai directă de a ilustra sentimentul melodiei, de a transmite că momentul în care întemeiezi o familie este ceva unic și că bucuria acestui moment este mult mai mare decât tot ce ai trăit până atunci. De aici și metafora vizuală pe care am ales să o folosim. A fost o plăcere și o premieră să lucrez direct cu Smiley în relația de regizor-actor și suntem foarte bucuroși de ce am realizat.”, a declarat artistul Dorian care semnează regia clipului ”Până la tine”, alaturi de Nicu Drăgan ca editor și director de imagine.

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pe 9 martie. După multe emoții, cei doi și-au ținut fetița în brațe și sunt în culmea fericirii.

„Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:) Gasiti mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a scris Smiley. El a publicat și un filmuleț realizat înainte să devină părinți.