Gina Pistol a fost surprinsă petrecându-și noaptea în vila din Cernica a îndrăgitului artist, iar cancan.ro a reușit să ia primele declarații de la artistă. Aceasta nu a infirmat și nici nu a negat relația, ci a mărturisit că vrea să păstreze totul privat și nu vrea să comenteze. „Am văzut că ești într-o nouă relație cu Smiley sau cu Andrei. Cum îi spui?”, a fost întrebată Gina Pistol, iar răspunsul nu s-a lăsat mult așteptat. „Cum răspunde”, a spus aceasta răzând, iar imediat a adăugat: „Asta vreau să rămână privată. Nu vreau să comentez mai mult. Nu comentez. Multumesc pentru înțelegere”, a spus aceasta.

Citește și: Kate Middleton a fost dusă de urgență  la spital. Ce a pățit ducesa de Cambridge

Gina Pistol și Smiley ar forma un cuplu de trei luni

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

După despărțirea de Laura Cosoi, Smiley nu a mai avut nici o relație serioasă și nici nu a mai apărut în public în compania altei femei. Însă, se pare că Gina Pistol a reușit să-i cucerească inima.

 

Revista ”Ciao” a dezvăluit că celebrul cântăreț se iubește în mare de secret, de mai bine de trei luni, cu Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuţite”. Drept dovadă, aceștia au publicat niște imagini cu Gina Pistol surprinsă când pleacă din casa râvnitului burlac.

Citește și: