Dezvăluirea a fost făcută de Gina, în direct, la TV, în cadrul emisiunii „Acces direct”, unde a apărut alături de jurații de la „Chef la cuțite”.

După ce Scărlătescu a confirmat că Gina are iubit, frumoasa vedetă s-a scăpat și a vorbit despre nuntă. Aceasta a lăsat de înțeles că ar vrea ca relația ei avanseze și să facă marele pas.

„Când n-aveai iubit erai numai concediu, acum ai iubit și nu te duce nicăieri. Păi de ce?”, i-a spus Scărlătescu.

Citește și: Chef Scărlătescu are cu ce să se laude! A dat jos 52 de kilograme. Iată ce spune despre iubita lui

Chef Scărlătescu a mărturisit că și el vrea să se însoare

Apoi, celebrul bucătar a declarat că în curând se va căsători, că nu mai durează mult. „Mai e puțin, nu mai  e mult”, a declarat Cătălin.

Iar Gina a reacționat imediat. „Dacă mi-o iei și mie înainte (cu nunta) chiar mă supăr. Cum ar fi să mi-o ia Cătălin Scărlătescu înainte. (…) Când o să mă mărit eu, dacă o să mă mărit vreodată, el nu va lipsi de la fericitul eveniment”, a spus blondina râzâmd, fiind însă întreruptă de Scărlătescu: „Hai, mă, nu mai forța băiatul, lasă-l în pace”.

„Nu-l forțez, mă, dar totuși am și eu 37 de ani, cred că ar trebui să mă gândesc la asta. Femeile sunt deja măritate la vârsta mea”, a spus Gina la Acces Direct.

 

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu sunt gata pentru un nou sezon „Chefi la cuţite” plin de surprize şi diferit de tot ceea ce a fost până acum.

 

Citește și: