Provocarea Ginei Pistol pentru chef Scărlătescu a luat o amploare foarte mare și toată lumea stă cu ochii pe cei doi. Celebrul bucătar se ține de dietă,  slăbește din ce în ce mai mult și a început filmările pentru cel de-al patrulea sezon „Chefi la cuțite” , difuzat pe Antena 1, iar Gina Pistol se pregătește și ea de o nouă emisiune, ,,Aventură cu 4 stele”.

Gina Pistol, pictorial incendiar în Grecia

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Astfel, superna blondă a fost protagonista unui pictorial incendiar la piscină dar și la malul mării, pozând mai provocator ca niciodată. Aceste imagini poate îl vor motiva și mai mult pe chef Scărlătescu să mai topească niște kilograme.  Într-un costum de baie negru, întreg, care îi pune în valoare formele atent lucrate, Gina este ca un magnet care atrage, prin formele sale, toată suflarea masculină, iar vedeta pare că radiază de fericire. Așadar, briza, valurile și peisajele Greciei au fost umbrite de apariția vedetei, ce se mândrește cu o siluetă demnă de invidiat.

Citește și: Fiica lui Adrian Enache s-a transformat complet și a devenit o femeie extrem de frumoasă. Ce decizie a luat după episodul șocant din iulie 2014

Gina Pistol va apărea într-o nouă emisiune

Filmările emisiunii ,,Aventură cu 4 stele”, difuzată de Antena  1, începând cu 14 august în fiecare luni și marți de la ora 20:30, setează cadrul unei vacanțe de vis! Înconjurate de razele soarelui, de savoarea mâncărurilor grecești și condițiile de lux asigurate de probele câștigate, vedetele par să se distreze mai bine ca niciodată.

Alături de Speak, Flick și Margherita de la Clejani, Gina Pistol face pare din echipa primei ediții a emisiunii, în calitate de concurent. Seducătoarea blondă se va confrunta cu răsfățul experiențelor de pe teritorii exotice, dar și cu reversul medaliei, muncind cot la cot alături de localnici, pentru a-și asigura traiul.

„Aventură cu 4 stele” este  o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”),  filmată în Grecia. În fiecare ediție, 4 vedete intră intră în competiție și în funcție de rezultat  vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

Citește și: