Ginei Pistol pare să-i priască sarcina. Nu doar că radiază de fericire, dar prezentatoarea TV este mai frumoasă ca oricând. Acest lucru a fost remarcat chiar și fanii vedetei.

Însărcinată în șase luni, Gina Pistol a luat câteva kilograme în sarcină dar arată spectaculos, fiind una dintre cele mai frumoase graviduțe din showbiz. Drept dovadă stau și cele mai reccente publicate de vedeta Antena 1.

Prezentatoare de la Chefi la cuțite nu-și mai ascunde deloc burtica, iar în toate pozele în care apare, vedeta radiază de fericire. Și ce-i drept, are de ce având în vedere că, în sfârșit, își va îndeplini visul de a deveni mămică, deși crededa că nu va putea niciodată să aibă copii.

Gina-gravida-in-6-luniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cu toate acestea, Gina se confunrtă și ea cu problema pe care o au majoritatea femeilor gravide. Viitoarea mămică a dezvăluit recent că se confruntă cu retenția de apă și și-a întrebat prietenele de pe pagina virtuală cum se descurcă în această situație.

„Voiam să vă spun că mă confrunt cu retenția de apă… deși, eu nu fac excese de niciun fel. Și, uneori, am impresia că sunt Gina de două ori. Vă întreb pe voi, cele care ați fost însărcinate, și pe cele care vă pregătiți să deveniți mame, cum procedați? Cum gestionați asta?, spune Gina Pistol într-un videoclip scurt de pe rețelele de socializare.

Citește și:

Gabriela Cristea a pozat în stil J Lo, iar transformarea e totală!

Prințesa Charlene a publicat imagini adorabile cu gemenii ei și ai prințului Albert de Monaco