Vedeta a decis să o înțarce, un moment deloc simplu pentru orice mamă. Întâmplător sau nu, și ea, personal, se confruntă cu probleme de sănătate, fiind afectată de o răceală puternică, pentru care ia tratament antibiotic.

Probabil acesta este și motivul pentru care a ales să o înțarce acum, nefiind recomandat să alăpteze câtă vreme ia antibiotic.

Dar momentul nu e deloc ușor, chiar dacă Josephine are deja un an și patru luni. „Păi… durere de cap, frisoane, durere-n gât, antibiotic, moleșeală plus înțărcat! Sunt bine, cam atât despre mine. Tu cum ești? Tot așa bine?”, a scris Gina Pistol pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini din mașină, în care i se poate citi pe chip starea de rău.

Din fericire, prezentatoarea de la Chefi la cuțite are parte de tot ajutrul partenerului ei, Smiley. Smiley este genul de tătic care se impică atunci când vine vorba de fiica lui și nu se teme nici măcar de scutece. Chiar el a dezvăluit recent, pe rețelele de socializare, că nu face pași înapoi atunci când trebuie să o schimbe pe micuța Josephine.

A și postat la un moment dat dovada pe rețelele de socializare, în care este surprins în plină acțiune. „Cum sa schimbi un scutec cu stil”, a scris Smiley la descrierea imaginii cu în care apare alărturi de fiica lui și a Ginei Pistol.

Bucurie și fiori reci

Cert este că și el și Gina au o viață nu plină, ci foarte plină de când au devenit părinți. „De ce zâmbesc bebelușii (privind într-un punct fix)? Am văzut la Josephine asta. Se uită într-un punct în casă și zâmbește de parcă cineva se scălâmbăie în fața ei, se joacă cu ea.

Dacă mă rotesc, ea tot în punctul ăla se uită. E ciudat. Bine, ziua e amuzant. Mă uit și eu spre îngeraș, (asta) sper că e! Zâmbesc și eu. Dar seara, când suntem singure acasă, nu mai e atât de amuzant.

Uneori se uită peste umărul meu, se oprește din mâncat și râde așa cu sunet. Mă uit, nu-i nimic. Copiii, bebelușii, nu fac diferența între bine și rău, sper totuși să fie îngerași”, povestea prezentatoarea TV la un moment dat pe contul său de Instagram. E clar, într-o așa companie, nu ai cum să te plictisești!

Vezi și Gina Pistol, impresionată până la lacrimi de fiica ei! Ce a fost în stare să facă Josephine la numai un an

Citește și:

Cum procedează Jojo și soțul ei când au nervi: ”Noi avem un cod”. Totuși, de ce nu se căsătoresc

Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, îndrăgostită teribil de noul iubit: „Sunt într-o relație frumoasă”