Gina Pistol își dorea foarte mult să devină mamă, iar de când în viața ei și a lui Smiley a venit Josephine cei doi radiază de fericire. Blondina și-a dedicat tot timpul fiicei sale, iar recent a postat noi imagini cu micuța.

Gina Pistol se bucură din plin de momentele petrecute alături de fiica sa. Aceasta îi ține pe fani la curent cu viața sa de mămică, iar de această dată vedeta a postat mai multe clipuri video pe Instagram.

Prezentatoarea TV s-a filmat alături de Josephine, pe care o ține în brațe, în timp ce se bucură amândouă de vremea frumoasă și de soare. Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol deja a început să crească, lucru care se vede și din imaginile postate de vedetă.

Gina Pistol trăiește momente unice alături de micuța sa Josephine, care proaspă botezată, se joacă și descoperă lumea pe zi ce trece. Mama sa nu ratează nicio ocazie în care să o surprindă pe fiica sa, însă este discretă cu chipul micuței. Blondina s-a filmat în timp ce o ține pe Josephine în brațe în grădina casei sale, mărturisind că e topită după mirosul bebelușului său: „Mmm, mirosul ăsta de bebeluș, Doamne, Doamne!!”.

Josephine Ana Maria a mai crescut, iar părul începe din ce în ce mai mult să-i acopere capul drăgălaș. Micuța stă în brațele mamei sale si o ține strâns. Videoclipul a fost încărcat pe IntaStory, acolo unde Josephine a putut fi văzută.

gina-si-joseSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în luna martie a acestui an, după o lungă periodă în care medicii i-au spus frumoasei prezentatoare că nu poate rămâne însărcinată. Micuța Josephine este cu adevărat o minune în viața celor doi îndrăgostiți și le face fiecare zi mai frumoasă.

Numele Josephine Ana Maria are o însemnătate aparte. Forma de masculină a numelui este Iosif, care înseamnă „Dumnezeu va da”. Josephine are origini ebraice și totodată franțuzești.

Citește și:

A fost diagnosticată cu două tipuri de cancer într-un singur an. Ce face Eugenia Șerban după ce a învins boala?

Lili Sandu, în costum de baie pentru prima oară de când a născut. Vedeta are 41 de ani și arată așa!