Îndrăgitei prezentatoare TV se pare că îi priește sarcina. Chiar dacă a luat multe kilograme în ultimele luni, Gina este o graviduță foarte frumoasă. Recent a postat noi imagini cu burtica, iar fanii au felicitat-o imediat. Ea s-a pozat într-o rochie cu lungă neagră, cu buline albe, în timp ce-și ține cu mâinile burtica, dar și în alte ipostaze, spre deliciul fanilor.

Gina s-a plâns recent că a avut parte de un șoc când a văzut câte kilograme a putut să ia în sarcină. Ea și-a cumpărat un cântar și a fost uimită când a văzut cât a ajuns să cântărească, deși mai are două luni până când va deveni mămică. Gina a mărturisit că a luat peste 15 kilograme.

Ginaaaa-insarcinata-in-7-luniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„ Astăzi am achizionat un cântar care arată kilogramele reale și mi-a dat cu tristețe. Plâng în mine, plâng. Ideea este că nu am pus foarte multe kilograme, mi-a zis Mona, fata care îmi face masaj o dată pe săptămână, pentru drenajul limfatic, dar sunt multe kilograme. Nu știu cum să vă explic ca să mă înțelegeți. Și trebuie să fac ceva, n-am cum, dar nu, nu pot sa vă spun câte kilograme am, dar d-aia mi-era mie greu la urcat scări și la mers pe jos”, a povestit Gina supărată.

Citește și:

Ce face Romanița Iovan la 7 ani de la moartea pilotului Adrian Iovan

Alexandra Stan a izbucnit în lacrimi la Survivor România. Reacția ei după ce a pierdut un punct important pentru echipa ei