În vârstă de 38 de ani, Gina Pistol ar fi însărcinată cu primul copil al lui Smiley, potrivit Ciao.ro, și se pare că vestea i-a bucurat foarte tare pe viitorii părinții.

“Ginuta ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat câțiva apropiați ai cuplului pentru publicația Ciao.ro.

Aceeași sursa precizează că Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți în 2021, cel mai probabil peste 7 luni.

Gina Pistol și Smiley nu au reacționat în niciun fel și n -au comentat până acum aceste zvonuri legate de sarcină. Cu toate acestea, în imaginile postate de Gina pe conturile de socializare nu se vede nicio burtică de gravidă.

Artistul a anunțat pe conturile lui de socializare că pregătește un proiect  nou muzical. „Pregătesc multe lucruri noi”, a fost anunțul făcut de Smiley pe Instagram, iar mulți fani s-au gândit că s-a referit și la vestea că va deveni tătic.

Deși la începutul cei doi au ținut relația secretă, Gina Pistol a mărturisit recent că în ultima vreme au devenit din ce în ce mai apropiați.

Smiley si GinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

”Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”, a declarat Gina Pistol cu ceva timp în urmă.

Citește și: