Recent, Gina Pistol a povestit fanilor săi o întâmplare care i-a adus lacrimile în ochi. Prezentatoarea TV le-a povestit fanilor că micuța Josephine le-a dat câte un pupic, atât ei, cât și lui Smiley.

„Trebuie să vă povestesc ceva. Aseară m-am culcat foarte târziu, cred că pe la 2 dimineața, și m-am trezit de mai multe ori, nu știu ce s-a întâmplat. Pe la 6 jumătate s-a trezit Josephine și, spre dimineață, am luat-o cu noi în pat și ea s-a trezit, începuse să vorbească pe limba ei, și stăteam așa cu ochii între deschiși să văd ce face. Și m-am trezit că a venit și m-a pupat, deci îmi vine să plâng.

Așa mă mai pupă când îi zic eu, dar a venit și m-a pupat fără să-i zică nimeni nimic. Și pe urmă l-a pupat și pe tatăl ei.

Realizez că crește atât de repede fiica mea”, a povestit Gina Pistol.

Cei doi sunt foarte mândri de cum crește Josephine și se bucură de fiecare dată când aceasta face gesturi neașteptate. Ea înțelege că fetița lor crește, dar nu se aștepta să facă asta fără ca părinții ei să-i spună.

Probleme ciudate după Covid

Într-o sesiune recentă sesiune de povestit cu fanii, Gina Pistol le-a cerut acestora ajutorul în privința problemlor cu care a rămas după infectarea cu Covid-19.

Se pare că prezentatoarea de la Chefi la cuțite nu a trecuta șa ușor peste infectare.

Mai exact, de o perioadă bună de timp, Gina Pistol a observat că atunci când își face baie la cap, părul ei suferă o modificare, emanând un miros total neplăcut, care o îngrijorează.

„Mă confrunt cu o situație ciudățică. Nu știu dacă este de la post Covid sau este ceva hormonal. Când îmi spăl părul, atunci când e ud, are un miros ciudat.

Vă amintiți pe vremuri, când se făceau bunicile permanent și mirosea pe toată scara? Așa înțepător? Cam acela este mirosul. Este ciudat rău. Nu am schimbat nimic în ritualul meu de îngrijire, aceleși șampoane, nu stiu ce se întamplă.”, le-a povestit Gina Pistol fanilor.

Vezi și Gina Pistol arată spectaculos după doar o lună de dietă. Imaginile cu ea

Citește și:

Andreea Mantea povestește cum a fost înșelată: ”O femeie știe!” Este sau nu într-o relație acum?

Majda Aboulumosha, mesaj emoţionant pentru fiica ei: ”Te-am visat şi mi-am dorit să-ţi fiu mamă de când eram mică”. Fetița ei a împlinit 9 ani!