Bucurie mare în familia Ginei Pistol! Vedeta Antena 1 împlinește astăzi 41 de ani și are parte de cea mai frumoasă aniversare.

Gina Pistol împlinește astăzi 41 de ani, iar spre deosebire de alți ani, când a avut parte de petreceri grandioase, a ales să aniverseze altfel. Vedeta este mama unei fetițe de nouăluni și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Smiley, de aproape patru ani. Și pentru că este o zi specială, ea ales să o petreacă în familie, alături de jumătatea ei și de fiica lor, Josephine. Mai mult, ei au profitat de ocazie pentru a împodobi bradul.

Smiley a publciat cea mai frumoasă imagine cu Gina și Josephine în fața bradului pe care îl împodobesc, aceasta fiind prima aniversare a Ginei în 3.

„Ziua fetelor mele!#9#gina#josephine ”, a scris Smiley în dreptul imaginii, și Josephine fiind născută tot pe data de 9, dar în luna martie.

Gina a mărturisit că Smiley evident a fost primul care i-a spus la mulți ani.

gina fotografiata de SmileySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

„El a fost primul (n.r. – Smiley). Eu am adormit aseară pe la 23.30 că nu mai puteam de oboseală. Mi-a spus «La mulți ani» așa adormită. Vom sta acasă, cu fiica, cu pisica, cu Andrei și nu facem nimic. Este așa fain acasă, doar cu noi”, a declarat Gina Pistol la Antena Stars.