De când s-a aflat că ar avea o relație cu Smiley, toată lumea așteaptă ca cei doi să-și confirme relația. În timp ce Gina mai face dezvăluiri despre viața eia lături de artist, vedeta Pro TV refuză să facă declarații și vrea să-și țină viața privată departe de atenția publicului.

Smiley se bucură de zăpadă

 

Gina Pistol se mărită? Vedeta a probat rochia de mireasă. Cât e de frumoasăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Însă, deși toată lumea se aștepta ca cei doi să meargă în vacanță împreună, așa cum s-a întâmplat și anul trecut se pare că cei doi au ales acum destinații diferite. În timp ce Gina Pistol publică imagini sexy cu ea pe plajă, în costum de baie,  spre deliciul publicului, Smiley pune fotografii la zăpadă și pe pârtie, mulți fani întrebându-se dacă s-au despărțit.

Cu toate acestea, îndrăgita prezentatoare pare foarte relaxată și mai fericită ca oricând. Gina și-a petrecut ultimele luni în Asia, unde s-a filmat noul sezon al show-ului „Asia Express”.

Asia Express, cel mai dur reality show al momentului, va începe în această primăvară la Antena 1. Nouă  perechi de vedete se aventurează prin Sri Lanka și India într-o călătorie unică, în care trebuie să se descurce cu un dolar pe zi, să își găsească singuri mâncare, cazare și transport. Lupta dintre vedete se dă pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mândria de a avea în “portofoliu” o asemenea performanță la nivel personal.

 

Citește și: