Gina Pistol și Smiley au dezvăluit că nu vor publica imagini cu fața fetiței lor, Josephine Ana. Până acum au publicat fotografii, în care era cu spatele la cameră sau în care i se vedeau doar piciorușele sau mâinile. Dar cea mai recentă imagine cu micuța arată că micuța seamănă cu tatăl ei.

Smiley a repetat de mai multe ori că Josphine seamănă cu Gina, nu cu el, fiind încântat că nu a moștenit nasul lui. Însă, Gina Pistol a publicat astăzi o nouă imagine cu fetița lor, iar un detaliu le-a atras imediat fanilor atenția. Mai exact, se pare că micuța a moștenit zâmbetul tatălui ei.

Gina a făcut publică imaginea pe Instastory, după ce a dezvăluit că are momente în care îi e dor de ea.

gina si josephine 23SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

„Am momente, de când am devenit mamă, când mi-e dor de mine. Cred că mamele, mai ales proaspetele mămici, știu la ce mă refer. Dar asta nu anulează dragostea pe care i-o port, recunoștința și bucuria că o am în viața mea, Doamne ferește. Doar că așa, mai am și eu momente când îmi este dor de mine”, a spus Gina.

Totodată, vedeta a publicat o imagine cu ea de acum șase ani, în care s-a fotografiat ținând în brațe o fetiță adorabilă, mărturisind că atunci se gândea că i-ar plăcea să aibă și ea cândva o fetiță așa drăgălașă. „Mă gândeam atunci când am făcut această poză: ce fain ar fi să am, la un moment dat, o fetiță așa minunată ca asta mică. Și iată-mă acum, șase ani mai târziu, o țin în brațe pe fiică-mea și mă minunez de ea”

Gina Pistol a devenit pentru prima dată mămică în luna martie a anului 2021, iar de atunci, vedeta și-a încântat fanii cu fel de fel de fotografii în care ori o ține în brațe pe micuța Josephine, dar fără să-i arate și chipul. Ea și Smiley au explicat că au luat hotărârea de a nu publica imagini cu chipul fiicei sale, este ghidată de dorința de a o proteja pe Josephine de energia negativă de pe Internet.