De când au aflat că vor deveni părinți, Gina și Smiley sunt foarte fericiți. Recent, vedeta de la Chefi la cuțite a fost să facă morfologia trimestrului 2 şi a văzut-o din nou pe micuţă. Ea le-a povestit fanilor pe Instastory cât de încântată este că și-a văzut din nou fetița și noua ecografie a arătat că bebelușul este perfect sănătos și se dezvoltă foarte bine.

“Fetița lui mama! Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile. Tocmai am încheiat morfologia trimestrului doi în urmă cu câteva zile şi este incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă. La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei cât de cât, încă nu este produsul final, dar a fost minunat”, a spus Gina, țănând să-i multumească și doctoriței Mona Zvâncă, care îi urmărește sarcina.

„Țin să-i multumesc doamnei doctor pentru răbdarea pe care a avut-o cu noi și pentru veștile bune pe care ni le-a dat”, a spus Gina.

Gina-ecografieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Gina Pistol a avut recent un accident. Ea a luat o căzătură și le-a mărturisit fanilor că s-a speriat foarte tare, dar e bine totuși că nu a căzut pe burtă și bebelușul este teafăr.