„Eu m-am născut în Teleorman, în Roșiori de Vede. Părinții mei lucrau în București și mama era în vizită la mama ei și i-a venit sorocul atunci și cel mai apropiat spital și bun era în Roșiori de Vede. Și Așa m-am născut la Roșiori. Asta nu înseamnă că fug de origini, n-am nicio treabă, chiar mă mândresc că sunt țărancă, am muncit pământul, i-am ajutat pe bunicii mei”, a mărturisit Gina, la Star Matinal.

„Noi am crescut,  dar l-am avut pe tata până la vreo șase ani, când el și-a refăcut viața și noi am rămas doar cu mama. Cred că și lucrul acesta m-a făcut să fiu omul care sunt acum. Eu sunt mai bărbătoasă așa, adică am latura asta puțin mai dezvoltată decât cea feminină, femeia care vrea să fie apărată. Îmi dau seama și văd diferenețele dintre mine și fratele meu. Pare că el ar fi fata și eu băiatul. E foarte important ca un copil să aibă ambii părinți, din păcate sunt foarte multe cazuri de divorțuri”, a declarat Gina, precizând că a suferit pentru că mama ei nu îi făcea și ei ziua de naștere, pentru că avea alte cheltuieli mai importante.

„Eu l-am crescut pe fratele meu care e mai mic decât mine cu 5 ani. Și mama, fiind mai mult la muncă, eu m-am ocupat de el. Și l-am crescut puțin cu…are prea mult bun simț și e un băiat mult prea bun pentru perioada asta în care trăim noi. Din păcate, a avea bun simț și a fi un băiat bun și educat e un pic un punct slab. Mi-a lipsit tatăl, mi-a lipsit că nu puteam să merg și eu în vacanțe, în  tabere cu ceilalți copii, pentru că mama se chinuia să ne întrețină. Dar, în schimb, am avut perioada asta de copilărie la țară, unde am învățat lucruri atât de basic, atât de simple, care m-au făcut pe mine să mă dezvolt frumos, cu munca la câmp, să am grijă de ogradă, de animale…”, a mai spus Gina.

Gina Pistol a refuzat să vorbească cu tatăl ei

Vedeta a recunoscut însă că l-a judecat pe tatăl ei și o lungă perioda a refuzat să vorbească cu el.

„Când eram mică îl judecam (pe tata-n.r.). Și asta, prin prisma mamei că auzeam doar varianta ei. Și mi se părea așa că mi s-a luat ceva și nu m-a întrebat nimeni dacă sunt de acord să-l dau sau nu. Nu voiam să vorbesc cu el, nu voiam să am o relație cu el. Acum am crescut, am înțeles eu cum stau lucrurile și l-am iertat, și am început să nu-l mai judec. Să o înțeleg și pe mama, să îl înțeleg și pe el”, a povestit Gina.

 

Cu toate acestea, gazda emisiunii „Asia Express”  spune că din cauza faptului că nu a avut un tată în viața ei, tinde într-o relație să fie mai mult mamă decât iubită. „De obicei, se spune, că o femeie își caută în viitorul soț sau partener imaginea tatălui.  Eu nu am avut-o și în schimb făceam greșeala să devin mai mult mamă decât iubită sau parteneră. Adică eu eram foarte protectoare, mămoasă, grijulie. Sunt de departe de a fi partenera perfectă sau femeia perfectă., însă sunt pe drumul cel bun și de a deveni un om,  un partener foarte bun pentru omul de lângă mine, pentru că ține tot de auto-educație. Sunt mai echilibrată. Înainte eram foarte impulsivă și luam decizii la nervi. Nu conta dacă distrugeam totul în jurul meu. Aveam plăcerea asta așa, dar acum sunt mult mai echilibrată”, a mărturisit Gina.

Când s-a mutat în Bucureşti a lucrat ca vânzătoare într-un magazin de articole sportive şi a renunţat la facultatea de psihologie. Astăzi e una dintre cele mai sexy femei din România. Gina Pistol vorbeşte deschis despre perioada copilăriei dar şi despre ce greşeli a făcut în viaţă.

Citește și: